Ana sayfa Sosyal Medya Öğretmen dizisinin finalinden sonra İlker Kaleli çok karizma bir şekilde döndü!

Öğretmen dizisinin finalinden sonra İlker Kaleli çok karizma bir şekilde döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Öğretmen dizisinin finalinden sonra İlker Kaleli hayranlarının karşısına çok etkileyici bir dönüş yaptı! Fox TV ekranlarında izleyicilerle 2020 yılında buluşan dizilerden birisi de Öğretmen oldu. Poyraz Karayel isimli fenomenleşen dizinin ardından İlker Kaleli uzun bir süre setlerden uzaktaydı.

BBC için çekilen The Serpent isimli yapımda konuk oyuncu olarak yer alan Kaleli, televizyon ekranına ise Öğretmen ile dönüş yaparak hayranlarından yine büyük ilgi gördü. Akif öğretmen karakterini büyük bir başarıyla çıkartan oyuncu, takdirleri de hak etti.

Poyraz Karayel’den sonra Akif öğretmen olmak zordu ama Kaleli, bir önceki rolünden eser bile olmadan bu işten da alnının akıyla ayrıldı. Fakat dizi beklenildiği gibi ilerlemedi. 36 bölüm olarak planlanan Öğretmen 9 bölümde final yaparak izleyicilerine veda etti.

Düşük reytingleri nedeniyle yayından kaldırılan dizi için Fox TV’nin fazla sabır göstermemesi ve beklenen desteği vermemesi de eleştiri konusu oldu. İlker Kaleli finalin ardından bir süre ortalıkta görünmemişti.

Oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile sosyal medyada yüzünü gösterdi. Ancak bu oldukça klas bir şekilde gerçekleşti.

Sanatçı Güntaç Özdemir ile birlikte piyanoda Rus besteci ve piyanist Sergei Rachmaninoff’un eserini çalan İlker Kaleli, hayranlarını bir kez daha mest etti.

Takipçileri de övgü dolu yorumlar bıraktı. “O kadar iyi geliyorsun ki, neler yapıyorsun böyle” diye yorum bırakan hayranları, bu paylaşım nedeniyle teşekkür etti.