Ana sayfa Dizi Haberleri Oktay Kaynarca bir fotoğraf paylaştı, arka plandaki mesaj birçok yeni dizinin habercisi gibiydi!

Oktay Kaynarca bir fotoğraf paylaştı, arka plandaki mesaj birçok yeni dizinin habercisi gibiydi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kurtlar Vadisi dizisindeki Süleyman Çakır karakterinin ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Hızır Çakırbeyli karakteri Oktay Kaynarca’yı bir kez daha fenomen yaptı. Dizi hayranları için bu iki karakter de unutulmazlar arasında yerini aldı.

Oktay Kaynaca, geçtiğimiz ay yaptığı açıklama ile Eylül ayında başlayacak ve yeni sezonun lokomotifi olacak bir diziden bahsetmişti. Kaynarca, bu dizinin sadece başrol oyuncusu değil aynı zamanda yapımcısı da olacak… Bu konuda net bilgiler veren ve herkesi de heyecanlandıran ünlü oyuncu, sosyal medyadan yaptığı bir paylaşım ile de yola çıktıklarını resmen duyurdu.

Onur Tan ve Seyfi Şahin ile birlikte Güzel Adamlar isimli yapım şirketini kuran Oktay Kaynarca, yeni projeler için de Ercan Saatçi ve Tarkan Karlıdağ’dan destek de aldı. Bu beş ismin yer aldığı fotoğrafı instagram hesabından paylaşan oyuncu, böylece yeni projelerin de ön duyurusunu yapmış oldu.

Oktay Kaynarca bir fotoğraf paylaştı, arka plandaki mesaj birçok yeni dizinin habercisi gibiydi! 7

Oktay Kaynarca ile Onur Tan, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde birlikte çalıştı. Birisi başrol, diğeri ise dizinin yönetmeniydi. Onur Tan, şimdi de Oktay Kaynarca’nın ortağı olarak konumlandı ve bu ikili yeni projelere birlikte adım atacak. Seyfi Şahin de Güzel Adamlar isimli yeni yapım şirketinin üçüncü ortağı olarak yerini aldı.

Ercan Saatçi’nin şirketin müzik direktörlüğünü, Tarkan Karlıdağ’ın ise şirketin genel koordinatörlüğünü yapacağı netleşti. Bu beş isim ile birlikte Güzel Adamlar şirketi yeni projeler ve yeni hedefler için yola çıkmış oldu.