Ana sayfa Sosyal Medya Oktay Kaynarca büyük konuştu ama hayali tam olarak gerçekleşmedi!

Oktay Kaynarca büyük konuştu ama hayali tam olarak gerçekleşmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oktay Kaynarca’nın birçok hayranı hatırlayacaktır, 2022 yılının başlarında oyuncu yeni dizisi için çok iddialı bir çıkış yapmıştı. “Sezonun lokomotifi olacak’ diyerek dizinin milyonlarca izleyiciyi sürükleyeceğini söyleyen Oktay Kaynarca, Eylül ayı itibariyle hayranlarının karşısına çıktı.

Ben Bu Cihana Sığmazam isimli atv dizisi ilk bölümlerde oyuncunun ortaya koyduğu iddianın karşılığı olabilecek reytingler elde etti. Ancak dizinin ilerleyen süreçlerinde hikayeye yönelik ilgide ciddi bir azalma yaşandı. Kurtlar Vadisi ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerinde ünlü oyuncu fenomen karakterler yaratmıştı.

Bir tarafta Süleyman Çakır, diğer yanda Hızır Çakırbeyli karakterleri unutulmazlar arasına katıldı. Birçok hayranı da bu güçlü referanslar sonrasında Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki Cezayir Türk karakterinin etkisinde kaldı.

Dizinin ilk yayınlandığı dönem yaşanan bu olumlu ortam ise haftalar geçtikçe yerini düşen reytinglere ve azalan ilgiye bıraktı. 24. bölümü 28 Mart Salı akşamı yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam, kendi izleyicisini ekrana taşıyor olsa bile, reytingler noktasında sezonun lokomotif olma iddiasını sürdürememiş gözüküyor.

Geçen hafta 23. bölümde tüm kişilerde birincilik alabilen dizi, AB ve ABC1 kategorilerinde ise daha düşük reytingler elde edebiliyor.

Oktay Kaynarca büyük konuştu ama hayali tam olarak gerçekleşmedi! 7

28 Mart’ta yayınlanan 24. bölümde ise tüm izleyici gruplarında Türkiye – Hırvatistan futbol maçının da etkisiyle düşüş yaşayan Ben Bu Cihana Sığmazam projesi, eski günlerini aramaya başladı.

24. bölümüyle tüm kişiler ve ABC1 gruplarında yedinci olan dizi, AB’de ise günü altıncı olarak tamamladı.

Aynı gün Show TV’de yayınlanan Aile dizisi ise maça rağmen tüm izleyici gruplarında reytinglerini yükseltmeyi başardı ve çift haneli oranlara doğru güçlü bir çıkış yaptı. Yani bir anlamda Salı akşamlarının lokomotif dizisi olmayı başardı.

Oktay Kaynarca’nın 1 yıl kadar önce bahsettiği yeni dizisi için ‘sezonun lokomotifi olacak’ sözü tam olarak gerçekleşmese bile, Ben Bu Cihana Sığmazam’ın hatırı sayılı bir izleyici kitlesini etkilediği gerçeğini de kabul etmek lazım.