Ana sayfa Oyuncu Biyografileri Melisa Aslı Pamuk Kimdir? Nereli – Boyu – Yaşı – Dizileri – Ailesi

Melisa Aslı Pamuk Kimdir? Nereli – Boyu – Yaşı – Dizileri – Ailesi

tarafından ker_def

Melisa Aslı Pamuk, 14 Nisan 1991 tarihinde Hollanda’da doğmuştur. Türk dizi ve sinema oyuncusudur.

Adı: Melisa Aslı Pamuk
Doğum Tarihi: 14 Nisan 1991
Doğum Yeri: Hollanda
Boyu: 1.76 m.
Kilosu:  58  kilo
Burcu: Koç
Göz Rengi: Kahverengi
Saç Rengi: Koyu Kahverengi
Kardeşleri: Bir erkek kardeşi var
Instagram: https://www.instagram.com/melisapamuk

Melisa Aslı Pamuk Kimdir? Nereli – Boyu – Yaşı – Dizileri – Ailesi 9

Ailesi: Türk kökenli Hollanda vatandaşıdır.  Aslen İskendurunlu. Ailesi hala Hollanda’da yaşıyor, bir erkek kardeşi var. Babası belediyede, annesi markette çalışıyor. “Standart çekirdek ve mutlu bir aile içinde büyüdüm. Kardeşim en yakın arkadaşım. Çocukluğum ve Hollanda’daki hayatım çok eğlenceli geçti diyebilirim.”    

Çocukluk yılları: Hep tek başına bir şeylerin altından kalkan, evin korkusuz büyük ablası olmuş. Daha küçük bir çocukken bile kendisinden iki yaş küçük olan erkek kardeşini okula götürür, tek başına evde kalabilir ya da ne yapılması gerekiyorsa ona yaparmış. Çocukken oyunculuk hayali kurmamış “Aslında böyle bir hayalim yoktu ama 13 yaşındayken bir kısa filmde yer aldım. O andan itibaren oyunculuk sevdam başladı diyebilirim.”

Eğitim hayatı:  Amsterdam Üniversitesinde Psikoloji eğitimi öğrencisi iken güzellik yarışmaları yüzünden okulu dondurdu. Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde ‘Temel Oyunculuk’ dersleri aldı.

Hayatının dönüm noktası? Tatil için geldiği İstanbul’da tesadüfen Miss Turkey’e başvurması neticesinde 3 Haziran 2011 tarihinde yapılan ‘Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması’nın birincisi olmuştur. Ardından Türkiye’yi 2011 yılının eylül ayında Brezilya’nın São Paulo şehrinde düzenlenen ‘Miss Universe (Kâinat Güzellik Yarışması)’te temsil etti. “Türkiye güzellik yarışmasından sonra beni ilk keşfeden kişi Tomris Giritlioğlu oldu. İlk projem ‘Yer Gök Aşk’tan sonra da birçok teklif geldi ama Tomris Hanım illa kendi projesinde bulunmamı istedi. Onu kıramadım. Çünkü onun yeri apayrı benim için.”

Oyunculuğa ilk adım: Televizyon macerasına “Yer Gök Aşk” dizisiyle başladı.

Hangi proje ile parladı? ‘Kara Sevda’ dizisinde canlandırdığı ‘Asu Kozcuoğlu’ karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.

Kişilik özellikleri: Samimi, sıcak, enerjik, sakin, güler yüzlü, doğal, inatçı.

Sosyal: Boş zamanlarında, film izlemeyi seviyor. Müzik de hayatının merkezinde. Spor yapmaktan da keyif alıyor.

Düşünce yapısı: Kendine ait dünyası var, kendini beğenmiş, hırslı insanlardan uzak durmaya çalışıyor.  “Çok istediğim bir şeyi elde etmek için biriyle savaşmam gerekirse savaşmam. Bir yerde takılıyorsam eğer, geri çekilebilirim. Zaten benle savaşmak isteyen insanları çevremden uzak tutmaya çalışıyorum. Ben kendi dünyamda ilerliyorum. Herkesin olduğu gibi benim de kendimle anlaşamadığım konular var. Ama kolaya kaçmayıp kendimi yüzleşmeye zorluyorum, bu şekilde durumu daha kolay çözümlüyorum.”

Mutluluk kaynağı: ‘Kurt Seyit ve Şura’ da rol almış olmaktan mutluluk duyuyor. “Orada edindiğim deneyimler, çalıştığım yapım ve oyuncular, bana profesyonel bir perspektif kazandırdı.”

İlk sinema filmi: Murat Aslan / G.D.O Kara Kedi

Melisa Aslı Pamuk Kimdir? Nereli – Boyu – Yaşı – Dizileri – Ailesi 10

Aşk tanımı: Aşkı tutkulu yaşıyor. “Aşık olunca tutkuluyumdur, sahip çıkarım ve o kişinin mutlu olması için elimden geleni yaparım. Bazen okyanus, bazen durgun bir göl gibiyimdir.”

Hayata bakışı: Hayatı akışına bırakarak yaşamayı seviyor. “Hayat akışım hep spontane. Bana göre her zaman gerçek güzellik kusurlarda saklıdır. Bizi gerçek yapan ve herkesten ayıran da tam olarak bu.  Benim de kusurlarım var ama beni ben yapan da bu kusurlar. Onları seversen hayatın güzelleştiğine inanıyorum. Doğallık ve sadelik bence en çekici güzelliktir. Benim de hayattan bekleyip alamadığım zamanlarım oldu; ama her zaman her şeyin bir sebebi olduğuna inanırım. Bu yüzden kaderi zorlamam, vardır sebebi deyip geçerim. Bu da benim için durumu kolaylaştırır.”

İş hayatına bakışı: Sektörde güzelliği ile değil oyunculuğu ile iz bırakmak istiyor. “Türkçeyi bile doğru düzgün konuşamazken buralara kadar geldim. Hırs yaptım ve Türkçe’mi yüksek oranda düzelttim. Hâlâ da düzeltmek için çalışmalarıma devam ediyorum. Yaptığım oyunculuğun hakkını vermek istiyorum. İnsanların beni Türkiye güzeli olduğum için izlemelerini istemiyorum. ‘Oyunculuğu da güzelmiş’ desinler. Türkiye güzeli etiketinden kurtulup ‘Bu kız iyi bir oyuncu’ dedirtmek istiyorum izleyenlere. Bunun iyi olması için de ders, diksiyon, oyunculuk eğitimi alıyorum.”

Kariyer planı: Türkiye güzeli etiketinden kurtulup ‘Bu kız iyi bir oyuncu’ dedirtmek istiyor. “Kalıcı olmak benim için doğru projede ve doğru zamanda olmak demek. Gelen teklifleri menajerimle değerlendirirken seçici olmaya çalışıyoruz. Başarıya giden yol; Çalışmak… Çok çalışmak. Yılmamak, kendini sürekli geliştirmek. İlkelerimi koruyarak istikrarlı olmak demek.

Gelecek Hayali: Amacı iyi bir oyuncu olabilmek, Yaptığı işin daha fazla kitleye ulaşmasını istiyor. İleride İngiltere ya da ABD’de şansını denemeyi düşünüyor.

Kaygıları: “İnsanların hayvanlara olan acımazlığına hiçbir zaman anlam veremiyorum. Bu beni son derece rahatsız ediyor. Keşke bu düzen değişebilse diyorum.”

Melisa Aslı Pamuk Kimdir? Nereli – Boyu – Yaşı – Dizileri – Ailesi 11

Erkekte çekicilik kriteri: “Kendini beğenmişlikten nefret ederim ve ego hoşuma gitmez. Etrafımdaki insanlar hep sıcak kanlıdır bu yüzden.”

Güzellik rutini ne? Makyajını uyumadan muhakkak siliyor. Yüzünü soğuk su ile yıkıyor ve günlük hayatında rimelden başka makyaj malzemesi asla kullanmıyor.

Neye para harcar?  İhtiyacı olduğu zaman alışveriş yapıyor. Dolabında ayakkabı ve çanta diğer eşyalara göre bır tık daha fazla.

TELEVİZYON DİZİLERİ

2012-2013/Yer Gök Aşk

2014 -Kurt Seyit ve Şura/Ayşe

2014 -Her Sevda Bir Veda/Azade

2014-Ulan İstanbul/Zeynep

2015/2017-Kara Sevda/Asu Kozcuoğlu

2018/2019- Çarpışma/ Cemre Gür

2020- Yeni Hayat

SİNEMA FİLMLERİ

2004 Dat zit wel snor    /Hayal / Hollanda Yapımı (Kısa Film)

2012 G.D.O. KaraKedi    /Elmas

ÖDÜLLERİ  

2016- Pantene Altın Kelebek Ödülleri / “Yıldızı Parlayanlar” (Kara Sevda, Asu Kozcuoğlu )

2017-Ayaklı Gazete Ödülleri / “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu” (Kara Sevda, Asu Kozcuoğlu )