Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Oktay Kaynarca, Deniz Bulutsuz’un darp iddiasında Ozan Güven’in sözüne hak verdi!

Oktay Kaynarca, Deniz Bulutsuz’un darp iddiasında Ozan Güven’in sözüne hak verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında 5 sezondur başarıyla devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Oktay Kaynarca, Hızır Çakırbeyli karakterini canlandırıyor. Eski sevgilisi Deniz Barutsuz’un Ozan Güven tarafından darp edildiğine yönelik iddialar ünlü oyuncuya da soruldu.

Oktay Kaynarca, bu noktada Ozan Güven’in yaptığı açıklamaya dikkat çekti. Güven, sürecin beklenmesi gerektiğini belirten ifadeler kullanmıştı. Kaynarca da bu durumu önemsediğini vurgulayarak, şöyle konuştu:

“Tabii ki herkesin söylediği gibi şiddete karşıyız, şiddetin her türlüsüne karşıyız. Ama Ozan Güven’in açıklaması var. O açıklamada da diyor ki, ‘Lütfen sürece saygı gösterin, bu yargılama, soruşturma sürecine saygı gösterin. Ondan sonra hep birlikte durumu değerlendirelim diyor. Yani bu durumla ilgili kamuoyunu meşgul ettiğine dair özür diledi.”

Oktay Kaynarca, kimseyi yargılamak istemediğinin altını çizdi. Oyuncu,her türlü şiddete karşı bir duruşunun bulunduğunu vurguladı.

Oktay Kaynarca, “Onun söylediğine hak vermemek elde değil. Süreci bekleyelim. Kim doğru söylüyor, kim ne yapmış, ne olmuş onu göreceğiz. Biz yargıç değiliz. Biz, bize sunulanlarla ilgili sadece fikir oluşturuyoruz kafamızda.Ama bilgi olmadan fikri, bana göre yanlış bir şeydir” açıklamasında bulundu.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz…