Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz önemini yitirir mi? Oktay Kaynarca’dan önemli mesaj

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz önemini yitirir mi? Oktay Kaynarca’dan önemli mesaj

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında 5 sezondur başarıyla devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Oktay Kaynarca, Hızır Çakırbeyli karakterini canlandırıyor. .Televizyonun artık yavaş yavaş dijital platformlar karşısında geriye düşmeye başlaması, ünlü oyuncu Oktay Kaynarca’yı şu aşamada pek endişelendirmiyor.

EDHO, bir televizyon projesi ve ekrana olan ilgi azalır ise bu tür diziler de bundan zarar görecek. Pandemi döneminde de dijital platformlar içerik olarak önemlerini ortaya koydular. Televiyon kanalları ise dizi bağımlısı olduğu için büyük sorunlar yaşadı.

Oktay Kaynarca bu durumu değerlendirdi ve dijital dünyanın yükselişi konusunda şöyle konuştu: “Enteresan bir boyuta geçti. Özellikle pandemi döneminde birçok şey, çok değişti. Çok farklı boyutlara ulaştı. Dijital televizyonların önemi ortaya çıkmaya başladı.”

Ancak yaşanan bu süreç Oktay Kaynarca’ya göre televizyonun önemini azaltacak bir süreç değil. Ünlü oyuncu, uzunca bir süre televizyonun ve ana akım medyanın önemini koruyacağını düşünüyor. Bu durum ekrandaki diziler ve bu yapımlardan kazanım sağlayanlar için de çok önemli.

Oktay Kaynarca, görüşlerini şu sözlerle aktardı: “Ama bu ana akım medyaya, yani var olan ulusal televizyonların geriye düşeceği anlamına uzunca bir süre gelmeyecek. Hayatımızda olacak televizyonlar. Uzunca bir süre olacak ben diye düşünüyorum.Çünkü ülkemizde televizyonun önemi gerçekten çok büyük. Çünkü evlerindeki bir fert gibi düşünüyor herkes televizyonu. Onlar için en önemli vakit geçirme, dünyayı görme, değerlendirme alanı herkes için. Bu mecradan vazgeçemezler, hiç kimse, hiçbirimiz vazgeçemeyiz. O yüzden de bu meseleye doğru bakmak lazım. Doğru işler yapmamız lazım. İşlere baktığımızda da nasıl işler diye düşündüğünde de hafif işler de görüyoruz, güzel işler de görüyoruz. Çok emek verince, iyi çalışınca, alt yapısını sağlamlaştırınca güzel işler çıkıyor. Ama bazı işler de iyi olmasına rağmen şanssızlığa uğruyor.”

Dizilerin birkaç bölüm sonra kalkmasının normal olduğunu belirten Oktay Kaynarca, yolculuk içinde böyle şeyler olabileceğini ve herkesin başına da gelebileceğini ifade etti.

Kaynarca, “Bazen denk düşmez. Hikayede bir aksaklık olabilir. Cast da aksaklık olabilir, rejide aksaklık olabilir. Bunların hepsinin bir araya gelmesi lazım, çünkü bu saç ayağı.Bütün hepsinin yere sağlam basması durumunda bir proje ortaya çıkıyor ve gidip seyirciye dokunması gerekiyor. Seyirciye dokunmaz ise ne yaparsanız yapın bir şekilde kenarından olmuyor o iş, eksik kalıyor.Eksik olan bir şey de zaten devam etmiyor” açıklamasını yaptı.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz…