Ana sayfa Sosyal Medya Minik hayranlarıyla ağaç diken ünlü oyuncu Alp Navruz gönülleri fethetti!..

Minik hayranlarıyla ağaç diken ünlü oyuncu Alp Navruz gönülleri fethetti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Alp Navruz, marka yüzü olduğu Yves Rocher’ın önderliğinde TOÇEV (Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı) ile birlikte Manisa’da bulunan Payam Ekolojik Badem Köyü’nün açılışına katıldı.

Etkinlikte minik hayranlarıyla da bir araya gelen oyuncu aynı zamanda çocuklarla birlikte fidan dikimi gerçekleştirdi. Alp Navruz  bu anları sosyal medya hesabından da paylaştı.

Minik hayranlarıyla ağaç diken ünlü oyuncu Alp Navruz gönülleri fethetti!.. 8

Diktiği badem ağacının can suyunu da veren Alp Navruz’un #okumakherçocuğunhakkıdır etiketiyle yaptığı paylaşımlar hayranlarından yoğun ilgi gördü.

Gerek yer aldığı iddialı projeler, gerek meslektaşı Ayça Ayşin Turan ile yaşadığı aşk ile sürekli gündemde olan Alp Navruz sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle de adından söz ettirdi.

Minik hayranlarıyla ağaç diken ünlü oyuncu Alp Navruz gönülleri fethetti!.. 9

Ada Masalı dizisinden sonra ekranlara bir süre ara veren, sadece reklam yüzü olduğu markanın reklam filmleriyle ekranda yer alan oyuncunun yeni projesi de bir hayli iddialı olacak.

Ünlü oyuncu, Atike Hınçlıer’in Yürek Çıkmazı isimli kitabından uyarlanan ve ağır bir dram hikayesi olan Cennet’in Çocukları dizisi ile ekrana geri dönüş yapacak.

Gold Film’in oyuncuya Cennet’in Çocukları isimli dizi için teklif götürdüğü ve oyuncunun da rolü beğenerek kabul ettiği basına yansıyan haberler arasında yer alıyor.

Alkolün hayatını kararttığı bir adam ve çocuğu için ayakta durma mücadelesi veren bir kadının hikayesinin anlatıldığı dizi, ağır bir dram hikayesi olarak öne çıkıyor.