Ana sayfa Dizi Haberleri Oktay Kaynarca ile Kıvanç Tatlıtuğ, deprem yardımları konusunda öncü bir rol üstlendi!

Oktay Kaynarca ile Kıvanç Tatlıtuğ, deprem yardımları konusunda öncü bir rol üstlendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’yi sarsan ve üst üste yaşanan iki büyük deprem felaketi, Kahramanmaraş başta olmak üzere toplam 10 ili etkiledi. 14 milyona yakın insanın yaşadığı bu geniş bölgede çok derin acılar yaşandı ve yaşanmaya da devam ediyor. İşte bu derin acıları ve depremin etkisini hafifletmek üzere de birçok kişi kendi çapında yardım çalışmaları yapıyor. Bu yardım çalışmaları arasında sanatçı Haluk Levent’in başında bulunduğu AHBAP isimli dernek de çok etkili bir rol oynadı.

Bölgeye giden ve yetkililer ile koordineli şekilde yardım faaliyetlerine öncülük eden Haluk Levent, halktan toplanan paralar ile de deprem bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine gerekli olan malzemeleri temin etmek için yoğun bir çalışma içinde bulunuyor. İşte bu çalışma ortamında Kıvanç Tatlıtuğ ile Oktay Kaynarca’nın da desteği büyük önem kazandı.

AHBAP Derneği’ne yaptığı bağış ile dikkat çeken Kıvanç Tatlıtuğ, şimdi de ihtiyaçların temini için firmalarla yapılacak olan görüşmelerde yer alacak.

Aynı şekilde deprem sonrası yaptığı açıklamalarla derin bir acı ve üzüntüsünü ortaya koyan Oktay Kaynarca da yardım faaliyetlerine katılıyor.

Haluk Levent, twitter hesabından yaptığı bilgilendirme ile hem Kıvanç Tatlıtuğ hem de Oktay Kaynarca’nın görüşmeler sırasında yanında olacağını şu sözlerle ifade etti:

“Bölgenin acil ihtiyaçları için İstanbul’a geldim. Çadırdan jeneratöre, güneş enerjisi şirketlerinden, yemek şirketlerine kadar bir dizi firmayla pazarlık yaparken yanımda sıkı pazarlık yapacak Kıvanç Tatlıtuğ , Oktay Kaynarca gibi dostlar olacak. Her yerle görüşeceğiz.”

Oktay Kaynarca ile Kıvanç Tatlıtuğ, deprem yardımları konusunda öncü bir rol üstlendi! 7

Bu paylaşım ile birlikte sosyal medyada hem Kıvanç Tatlıtuğ hem de Oktay Kaynarca’nın destekleri için vatandaşlar teşekkürlerini ileten yorumlar yaptı.

Kıvanç Tatlıtuğ, daha yeni çekimleri başlanan Aile dizisi ile ekranda olmaya hazırlanıyor. Show TV’de yayınlanacak olan dizinin ekrana gelmesi bu deprem felaketi nedeniyle biraz daha zaman alacak gibi gözüküyor.

Oktay Kaynarca ise sezonun başında hem yapımcısı olduğu hem de başrolünde yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle atv ekranında yer almaya devam ediyor.

Her iki ünlü ismin de bu değerli çabası sevenlerinden büyük destek görüyor.