Ana sayfa Sosyal Medya Özge Yağız’ı ‘ruh eşim’ sözlerinden haftalar sonra, Gökberk Demirci’den ayrılmasına ne sebep oldu?

Özge Yağız’ı ‘ruh eşim’ sözlerinden haftalar sonra, Gökberk Demirci’den ayrılmasına ne sebep oldu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yemin dizisinde başrolde yer alan Özge Yağız ile Gökberk Demirci, sette başlayan arkadaşlıklarını aşka dönüştürdü. Yemin’de başarılı bir çıkış yapan ve Reyhan karakteri ile de çok beğenilen Özge Yağız’ın ikinci sezon finalinde diziye veda etmesinin altında da bu aşkın yattığı düşünülmüştü.

Çiftin mutlu giden ilişkileri yakın zaman önce yaşanan ayrılık ile sona erdi. Ayrılığı Özge Yağız’ın istediği ama oyuncunun kafasının karışık olduğu ve yeniden Gökberk Demirci ile barışabileceği konusunda yakın çevresinin umudu vardı.

Geçtiğimiz günlerde de çiftin yeniden bir araya geldikleri yolunda haberler magazin gündemine geldi. Ancak gelişmelerin tam olarak böyle olmadığına yönelik bilgiler de var.

İkilinin hayranları onları birbirlerine çok yakıştırıyor ve yeniden bir arada olmalarını istiyor. Bir dönem evlenecekleri konuşulan hatta bu yaz evlilik bekleyenler de ayrılık ile şoke olmuştu.

İlişkilerine yeni bir şans verdikleri şeklinde gündeme yansıyan haberlerin de doğru olmadığı ortaya çıktı. İkilinin yeniden bir araya gelmedikleri hala ayrı oldukları yönünde bilgiler gelmeye devam ediyor.

Özge Yağız'ı 'ruh eşim' sözlerinden haftalar sonra, Gökberk Demirci'den ayrılmasına ne sebep oldu? 7

Özge Yağız, birkaç ay önce bir dergiye verdiği röportajda sevgilisi ile olan bağlarının ne kadar güçlü olduğunu ifade etmişti. Oyuncu şöyle konuşmuştu:

“Bazen sorguluyoruz her şeyi birlikte yapmaktan nasıl böyle keyif alabiliriz diye ama gerçekten her şeyi… Birlikte çok yemek yer ve çok şey izleriz. Komik ve ayrılmaz bir ikiliyiz. Bitkilerin toprağını değiştirirken bile beni kahvemle birlikte yanındaki sandalyeye oturtur onu izleyip eşlik etmemi ister.”

Aynı röportajda evlilik konusunda da konuşan Özge Yağız, ilişkilerinde her şeyde olduğu gibi bunu da doğalına bıraktıklarını ifade etmişti.

“Ruh eşinize yeter ki inanın, biz öyle yaptık” ifadesi de kullanan Özge Yağız, bu sözlerinden haftalar sonra ayrılık kararı aldı. Hayranları da ünlü oyuncuyu sözlerindeki ruh eşi noktasından ayrılığa neden geldiğini merak ediyor.

İkilinin hayranları onların yeniden bir araya gelmelerini arzu ettiklerini sosyal medya paylaşımlarıyla sergiliyor. Ancak çiftin arasında ne yaşandığı ve Özge Yağız’ın haftalar önce “Ruh eşi” olarak tanımladığı Gökberk Demirci’den neden ayrılmaya karar verdiği konusunda ise bir bilgi yok.

Tüm hayranları da çifti ayrılığa götüren nedenleri çok merak ediyor.