Ana sayfa Dizi Fragmanları Oktay Kaynarca’nın Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin fragmanıyla verilen mesajları fark ettiniz mi?

Oktay Kaynarca’nın Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin fragmanıyla verilen mesajları fark ettiniz mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Oktay Kaynarca, yeni sezonda yine aksiyon dolu bir diziyle hayranlarının karşısında olacak. Geçen yıl Eylül ayında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz heyecanı yaşayanlar ani final kararı ile sarsılmıştı. 2022 yılının başlarında yeni bir dizi müjdesi veren Oktay Kaynarca, Eylül ayını işaret etmişti. Oyuncu, ‘yeni sezonun lokomotifi olacak’ bir dizi projesi müjdesini de vermiş ve çok iddialı bir çıkış yapmıştı.

Aradan aylar geçti, Oktay Kaynarca kariyerinde bir ilk olan yapımcılık ve başrol oyunculuğu sınavına çıktı. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin fragmanı yayınlanınca da hayranları büyük bir heyecanla yayın tarihini beklemeye başladı. atv ekranında izleyicilerle Eylül ayı içinde buluşacak olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Oktay Kaynarca’ya eşlik edecek isimlerden bazıları şunlar: Ali Seçkiner Alıcı, Burcu Binici, Hakan Karahan, Osman Albayrak, Pelin Akil, Ragıp Savaş…

Dizi hem heyecanlı hikayesi hem de önemli oyuncuların bir araya getirilmesi ile dikkatleri çekti. Kendi yapım firmasını kuran Oktay Kaynarca da hem dizinin yapımcısı hem de başrol oyuncusu olarak kariyerinde bir ilke imza attı. Dizinin ilk sahneleri Özbekistan’da çekildi ve hikayede Türk Cumhuriyetleri’ne yönelik bölümler de büyük ilgi çekecek gibi duruyor.

Oktay Kaynarca'nın Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin fragmanıyla verilen mesajları fark ettiniz mi? 7

Oktay Kaynarca’nın Kurlar Vadisi ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerinde olduğu gibi yine aksiyon dolu bir hikaye ile ekranda yer alacak olmasından hayranları çok memnun. 1965 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Oktay Kaynarca, gençlik enerjisinden bir şey kaybetmediğini de ilk fragmandan göstermiş oldu.

Peki yeni dizinin izleyicilere verdiği mesajlar neler? Öncelikle bol aksiyonlu ve heyecanlı bir dizi izleyeceksiniz. Sonrasında ise Türk kimliğinin öne çıkartılacağı ve dünya siyasetiyle ilgili bazı çıkarımların bu dizi üzerinden izleyicilere yansıtılacağını söyleyebiliriz.

Bunun yanı sıra hem görüntü kalitesi hem çekim teknikleri hem de müzikleri ile teknik anlamda da Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi çok başarılı işler yapacak gibi gözüküyor.

Süleyman Çakır ve Hızır Çakırbeyli karakterleri fenomen haline gelmişti. Oktay Kaynarca hayranlarına göre yeni dizideki Cezayir karakteri de yine fenemon olmaya aday gözüküyor.

Oktay Kaynarca’yı yeniden ekranda görmeyi heyecanla beklediklerini belirten dizi hayranları, sosyal medyada yaptıkları yorumlarda, gerçekçilik noktasında dizinin senaryosuna dikkat edilmesi gerektiğini yoksa tüm emeklerin boşa gidebileceği uyarısında da bulunuyor.