Ana sayfa Dizi Haberleri Okuyan hayran kaldı! Can Kırıkları dizisinde oynamayan oyuncular bile çok üzülecek!

Okuyan hayran kaldı! Can Kırıkları dizisinde oynamayan oyuncular bile çok üzülecek!

tarafından zk zk

Yeni sezon dizileriyle ilgili haberler gelmeye başladıkça, aralarından en dikkat çekici olanlar da açığa çıkıyor yavaş yavaş.

Özellikle uzun süredir ismi duyulan ve oyuncu kadrosu da tamamlanan atv’nin yeni dizisi Can Kırıkları, büyük dikkat çekiyor.

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan, dizide rol almayan oyuncuların bile içinin burulacağını belirterek bakın yeni diziyle ilgili neler söylüyor:

Okuyan hayran kaldı! Can Kırıkları dizisinde oynamayan oyuncular bile çok üzülecek! 7

“CAN KIRIKLARI’NI ÇOK DUYDUM

Bu yaz bir dizinin adını çok duydum. Senaryosunu okumadım ama okuyanların hayran kaldığı, dizide yer alamayanların bir parçasının buruk kaldığını söylediği bir iş: Can Kırıkları. NTC Medya-Mehmet Yiğit Alp’in yapımcılığını üstlendiği, Serkan Birinci’nin yönetmen koltuğuna oturduğu, Sema Ali Erol ve Mahir Erol’un senaryosunu kaleme aldığı dizide; Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy, Özgür Çevik, Ecem Özkaya, Hazar Motan, Kemal Uçar, Ali İpin ve Demir Karahan rol alıyor. Dizi; Leyla ve Zeynep adlı iki kadın polisin hikayesini ekrana taşıyor.

Biri şen şakrak, diğeri ise asık surat olarak tanınan bu iki eski dostun hikayesi duygusallığı yoğun bir aksiyon dizisi olarak tanıtılıyor. Oyuncu kadrosu gayet başarılı. Az kaldı, son bir ay. Okulların açılmasıyla ekran karşısındaki yerimizi alacağız ve dizilere kavuşacağız.