Ana sayfa Dizi Haberleri Oldu mu şimdi? Bir Zamanlar Çukurova dizisinde işte bu hatayı yapmayacaktınız!

Oldu mu şimdi? Bir Zamanlar Çukurova dizisinde işte bu hatayı yapmayacaktınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Bir Zamanlar Çukurova, perşembe akşamlarını Mucize Doktor ile birlikte parsellemiş durumda. 3. sezonu da çok heyecanlı sahnelerle dolu olan dizinin hayranları her bölümü büyük heyecanla bekliyor.

Vahide Perçin’in 71. bölümde ayrılacağının ortaya çıkmasından sonra da onunla ilgili sahneler daha çok ilgi görüyor. Birçok izleyici “Biz bu ayrılığa hazır değiliz” diye senaristlere mesaj yollasa da çoktan ayrılık kararı verildi bile…

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 68. yeni bölüm yayınlandı. Ancak bir görüntü vardı ki, herkesi fazlasıyla rahatsız etti. Ana akım bir kanalda, küçük bir çocuğun elinde silah görmek kimin hoşuna gidebilir ki?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde böyle bir sahne var, izleyiciler de bu duruma tepkili… Nasıl böyle bir sorumsuzluk yapılabilir diye sosyal medyada yorumlar yazıldı… 3 yaşında bir bebek ve elinde silah var… Oldu mu şimdi? Bu sahnede birçok izleyicinin beynine kan sıçradı resmen… Böyle bir sahne nasıl yazılır ve nasıl çekilir ve nasıl yayınlanır?

Oldu mu şimdi? Bir Zamanlar Çukurova dizisinde işte bu hatayı yapmayacaktınız! 8

Diziye yönelik 3. sezondaki en önemli eleştirilerden birisi de silahların hiç susmaması, şiddetin hiç eksik olmaması.

Hünkar’ın canlı canlı yakılmaya çalışılması da rahatsızlık veren bir başka konu oldu.

Sosyal medyada bu durumu eleştiren ve konuyu RTÜK’e havale eden izleyiciler var.

Yılmaz karakterinin öldürme isteğinin hiç bitmemesine yönelik eleştirilerin yanı sıra, Züleyha karakterinin ahlakı da sorgulanıyor..

Oldu mu şimdi? Bir Zamanlar Çukurova dizisinde işte bu hatayı yapmayacaktınız! 9