Ana sayfa Sosyal Medya Oldu mu şimdi? Neslihan Atagül ekranda izleyiciyi gerip, günlük hayatında huzur aşılıyor!

Oldu mu şimdi? Neslihan Atagül ekranda izleyiciyi gerip, günlük hayatında huzur aşılıyor!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de ekrana gelen Sefirin Kızı dizisinin yeni sezon çekimleri henüz başlamadı. Zira Haziran ayında 17. bölümle sezon finali yapan dizinin şu an elde olan 4 stok bölümü olduğu konuşulmakta. Henüz Bodrum’da çekimler başlamadı. Sezona biraz geç girecek olan oyuncular, şu an hala tatil yapmakta.

Bu arada dizinin yeni sezonda yayınlanacak yeni bölümünün fragmanı da bir süredir ekranda dönmeye devam ediyor. Neslihan Atagül’ün Nare’yi oynadığı dizide, Engin Akyürek de Sancar’ı canlandırıyor. Sancar ve Nare’nin hikayelerinin gittikçe daha tehlikeli bir boyuta ulaşacağı, fragmandan da belli olmakta.

Karısı hamile olan Sancar, bir yandan da kızının annesi Nare’nin peşini bırakmıyor. Onu konağa getiren Sancar ve Nare’nin fragmanda birisi tarafından vurulduğunun görülmesi ise yeni sezonda şiddetin dozunun artacağının da bir göstergesi oldu. Uraz Kaygılaroğlu’nun Gediz karakterini oynadığı dizide Nare, Gediz ve Sancar arasında kalırken, bambaşka olayların da içine düşecek!

Oldu mu şimdi? Neslihan Atagül ekranda izleyiciyi gerip, günlük hayatında huzur aşılıyor! 8

Gerilim dozu artacak olan diziyle Neslihan Atagül, ekranda hayranlarını oldukça heyecanlandıracak ama günlük hayatına bakılırsa oyuncu sakin ve huzurlu kalmayı her şeyden çok önemsiyor. Kadir Doğulu ile sakin bir hayat süren Neslihan Doğulu, doğaya olan düşkünlüğüyle de dikkat çeken bir isim.

Neslihan Atagül’ün son paylaşımı, kendi huzurlu anını yansıtırken, fotoğrafa bakanlara da huzur verecek nitelikte. Hal böyle olunca da dizisi ile geren Neslihan Atagül, sosyal medya paylaşımıyla da huzuru adres gösteriyor!

İşte Atagül’ün son paylaşımı:

Oldu mu şimdi? Neslihan Atagül ekranda izleyiciyi gerip, günlük hayatında huzur aşılıyor! 9