Ana sayfa Sosyal Medya Yasemin Allen’e bunu yapan dizi, bize ne yapmaz? İyi Günde Kötü Günde için heyecanı arttırdı!

Yasemin Allen’e bunu yapan dizi, bize ne yapmaz? İyi Günde Kötü Günde için heyecanı arttırdı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Star tv’nin yeni dizisi İyi Günde Kötü Günde, tanıtımlarıyla şimdiden dikkatleri çekmeyi başardı. Elçin Sangu’nun Çarpışma dizisinden sonra yeniden ekrana dönecek olması, takipçilerini ayrıca mutlu eden bir durum. Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’in de başrolünde yer aldığı dizi, yakında ekrana gelecek. Henüz yayın tarihi netleşmedi.

O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizi, romantik komedi tarzıyla da ekranın yeni gözdelerinden olmaya hazır. Elçin Sangu’nun Kiralık Aşk dizisinden sonra romantik komedi yerine farklı hikayeler tercih etmesi dikkat çekmişti. Bu kez Sangu, yeniden aynı tür bir dizide yer alarak hayranlarını da mutlu edecek.

Gelelim dizinin diğer başrollerinden Yasemin Allen’e… Dizinin fragmanlarında hiç bir şeyden haberi olmayan gelin adayı olarak dikkat çekmişti. Allen, başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle konuşulurken, yeni dizisi için de çok heyecanlı olduğunu yaptığı paylaşımla altını çizerek belirtti.

Allen, 2014-20015 sezonunda yayınlanan Şeref Meselesi dizisinden beri ekranda yoktu ama pek çok farklı yapımda rol almıştı. Dijital platformda yayınlanan 46 Yok Olan ve Fi dizilerinde rol alan oyuncu ayrıca geçtiğimiz yıl Strike Back isimli Amerika-İngiltere ortak yapımı bir dizide de Rus ajanı rolüyle dikkat çekmişti.

Yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan Yasemin Allen, sosyal medya hesabından dizinin fragmanını paylaşarak oynadığı karakter Melisa’yı da hikayeyi de dizinin ekibini de çok sevdiğini belirterek heyecanını takipçileriyle paylaştı.

İşte Allen’in o paylaşımı:

Çok heyecanlıyım ????????
Çok seviyorum hikayemizi, ekibimizi, Melisa’yı.
@elcinsangu @modolunay @o3medya
#MelisaYalçınkaya