Ana sayfa Dizi Haberleri Olgun Toker herkesi şaşırtacak! Arıza dizisinde tam bir arıza adam!

Olgun Toker herkesi şaşırtacak! Arıza dizisinde tam bir arıza adam!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arıza dizisinin ismi gibi arıza bir karakteri var. Olgun Toker’in canlandıracağı karakter tam bir arıza tip… 2010 yılından bu yana oyunculuk yapmakta olan Olgun Toker, çok farklı karakterleri canlandırdı.

Arıza dizisi ise bu karakterler içinde en çok hatırlananlardan birisi olabilir. Dizinin senaryosunda Arıza kelimesi tam da ona yakışıyor… Zengin bir iş adamının ele avuca sığmaz oğluna hayat verecek.

Olgun Toker, bu dizide başkasının mahallesinden adam kaldıran, silah kullanmaktan çekinmeyen, her türlü serseliği yapabilecek ve sevdiği kadına şiddet uygulayan bir arıza karakter ortaya koyacak.

Olgun Toker herkesi şaşırtacak! Arıza dizisinde tam bir arıza adam! 7

Arıza dizisinin yayınlanan ilk fragmanında ünlü oyuncunun bu yeni hali dikkatleri hemen çekiyor. Çok başarılı bir karakter sunumu izleyeceğimiz kesin. Hatta görünüşe göre dizinin en dikkat çeken ismi de Olgun Toker olacağa benziyor.

Yönetmenliğini Recai Karagöz’ün üstlendiği, senaryosunu Ozan Aksungur’un kaleme aldığı, Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Cavit Çetin Güner, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Gençtürk, Ali Rıza Kubilay, Yağız Can Konyalı, Ali Seçkiner Alıcı, Cankat Aydos, Hazal Benli, Duygu Akdeniz, Kemal Burak Alper, Burak Demir, Ergun Kuyucu, Fatih Dokgöz, Gökay Müftüoğlu, Sıla Gözüm ve Yeşim Salkım ile Yeşim Gül gibi sevilen oyuncuların yer aldığı Arıza’nın tanıtımı kısa sürede büyük ilgi gördü.