Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV, izleyicileri Baraj dizisine ısındırıyor! Burak Yörük yeni jön adayı!

Fox TV, izleyicileri Baraj dizisine ısındırıyor! Burak Yörük yeni jön adayı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yeni sezonun en dikkat çekecek yapımlarından birisinin Baraj dizisi olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk dizinin başrollerinde yer alıyor.

1977 yapımı Baraj isimli filmin dizi versiyonu olan yapım, pandemi öncesinde ilk 2 bölümü ile izleyicinin büyük beğenisini kazanmıştı. Akıllarda iz bıraktığı için de Baraj dizisi yeni sezon için merakla beklenen yapımlar arasında bulunuyor.

Çekimleri bir kaç haftadır devam eden Baraj dizisinin yeni bölümlerinin yayın tarihi net olarak açıklanmadı. Ancak Fox TV, 18 Ağustos Salı akşamı dizinin birinci bölümünü tekrar yayınladı. 25 Ağustos Salı günü de kanal dizinin ikinci bölümünü yayınlayacağını duyurdu.

Yani Fox TV yeni bölümler başlamadan önce Baraj dizisine izleyicileri yeniden ısındırıyor. 1 Eylül Salı akşamı 3. yeni bölüm yayınlanır mı, henüz kesin bilgi gelmedi. Ancak birçok dizinin Eylül ayında izleyicilerle buluşacağı biliniyor.

Baraj dizisinin yeni bölümlerinin de çok etkili olacağı yayınlanan fragmanlardan belli oluyor. Burak Yörük’ün dizinin dikkat çeken ismi olduğunu, Biran Damla Yılmaz’ın da izleyiciler tarafından çok beğenildiğini hemen belirtelim.

Burak Yörük yeni jön adayı olarak da sosyal medyada çok konuşulmaya başlandı.