Ana sayfa Sosyal Medya ‘Oluversin Gari’’ film serisinin ‘Güney’i Birand Tunca’dan nefes kesen pozlar!

‘Oluversin Gari’’ film serisinin ‘Güney’i Birand Tunca’dan nefes kesen pozlar!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2014 yılında ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinde canlandırdığı Bisol karakteri ile televizyon macerasına başlayan yakışıklı oyuncu Birand Tunca,  Show TV’de yayınlanan ve baş rolü Hande Erçel ile Burak Deniz’in paylaştığı ‘Aşk Laftan Anlamaz’ dizisiyle dikkatleri üzerine topladı. ‘Erkenci Kuş’ dizisinde canlandırdığı ‘Emre Divit’ karakteri ile geniş bir kitle tarafından tanınan oyuncu, Fox TV’de yayınlanan “Oluversin Gari” film serisinde ise ilk baş rolünü oynadı.

Yapımcılığını Juli Sanat’ın, yönetmenliğini Hasan Doğan’ın üstlendiği “Oluversin Gari” film serisinin senaryosunu Murat Gürvardar kaleme alırken, müziklerini ise Barış Aryay besteledi. Son günlerde ekranlara gelen yapımda oyuncu, Arkeolog Güney karakterine hayat veriyor. Filmde, Tunca’nın Aslıhan Malbora ile uyumlu birlikteliği de dikkat çekiyor.

‘Oluversin Gari’’ film serisinin ‘Güney’i Birand Tunca’dan nefes kesen pozlar! 9

Birand Tunca, Be Touch Mag Men Dergisi’nin Ağustos sayısının kapak yıldızı oldu. Oyuncu, dergiye verdiği pozları isntagram hesabında takipçileri ile paylaştı. Derginin kapağında; Yakışıklı, sıcakkanlı ve doğal olarak tanımlanan oyuncunun pozları takipçilerini mest etti.

‘Oluversin Gari’’ film serisinin ‘Güney’i Birand Tunca’dan nefes kesen pozlar! 10

Tunca, paylaştığı fotoğrafa, ‘O kadar enerjik, güzel bir ekiple çalıştım ki. Harika bir röportaj oldu, Umarım beğenirsiniz. Herkesin emeğine sağlık’ yazdı.

‘Oluversin Gari’’ film serisinin ‘Güney’i Birand Tunca’dan nefes kesen pozlar! 11