Ana sayfa Dizi Fragmanları Ömer dizisi 28. yeni bölümde Vicdan’ın sakladığı büyük gerçek!

Ömer dizisi 28. yeni bölümde Vicdan’ın sakladığı büyük gerçek!

tarafından ker_def

Tüm imkansızlıkların karşısına aşkı koyan hikayesiyle ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Ömer, 28. bölümüyle 23 Ekim Pazartesi 20.00’de Star’da.

23 Ekim Pazartesi akşamı ekrana gelecek Ömer’in yeni bölümünün konusu şöyle; Reşat’ın Nilüfer’e hissettiği merhamet duygusuyla aradığı fırsatı eline geçiren Vicdan, evde kalma iznini almayı başarır.

Ancak Vicdan’ı tamamen hayatlarından çıkarmaya çabalarken yaşanan bu gelişme hem Gamze ile Ömer’in hem de Tahir ile Şükran’ın arasının daha da açılmasına neden olur.

Hakan’ın eve almamasıyla çocuklarıyla zor durumda kalan Nisa, babasının da desteğiyle boşanma konusunda adım atmaya karar verir. Gamze’nin aklına gelen iş fikriyse hem ona hem de artık kendi ayakları üzerinde durmak isteyen Şükran ve Nuran’a umut ışığı olur.

Vicdan yüzünden türlü sorunlarla boğuşan Tahir, işten atıldığını öğrenmenin şokunu yaşar. Şükran’ın boşanmayı istemesiyle bir darbe daha alan Tahir, bu zor durumdan çıkabilmek için son çare Gamze’nin önerilerine kulak verir. Vicdan’a Gamze’yi çok sevdiğini söyleyen ve bir an önce evden gitmesini isteyen Ömer ise Vicdan’la ilgili herkesi şok edecek bir gerçeği öğrenir.

Yapımını OGM Pictures’ın, yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği Ömer’in yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor.

Ömer, 23 Ekim pazartesi saat 20.00’de Star’da.