Ana sayfa Dizi Fragmanları Ömer dizisi 30. yeni bölümde Gamze ile Ömer arasında yeni sorunlar çıkıyor!

Ömer dizisi 30. yeni bölümde Gamze ile Ömer arasında yeni sorunlar çıkıyor!

tarafından ker_def

Tüm imkansızlıkların karşısına aşkı koyan hikayesiyle ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Ömer, 30. bölümüyle 6 Kasım Pazartesi 20.00’de Star’da. Ömer ve Gamze Arasındaki Çatışmalara Bir Yenisi Ekleniyor…

6 Kasım Pazartesi akşamı ekrana gelecek Ömer’in yeni bölümünün konusu şöyle; Ömer ve Gamze’nin tüm çabalarına rağmen soluğu Şükran’ın yanında alan Vicdan, kabullenmesi çok zor bir gerçekle onu baş başa bırakır. Geçmişte babası ile Vicdan arasında geçen bir konuşmayı öğrenen Tahir ise büyük gerçeğe bir adım daha yaklaşmanın çaresizliğini yaşar.

Şükran’ı boşanma kararından döndürmek isteyen abisinin ısrarlarına karşı gelemeyen Ömer, istemeden de olsa dükkan konusunda Gamze ile aralarını bozacak bir adım atar. Gamze’nin iş hayatındaki zorunlulukları ve yoğunluğu ise Ömer’in canını sıkarken, yaşadıkları çatışmalara bir yeni cephe daha açar.

Korktuğu gerçekle yüz yüze kalan Tahir yaşadığı hüsranla baş etmeye çalışırken ihtiyaç duyduğu desteği yanlış yerlerde aramaya başlar.

Kendilerini hararetli bir tartışmanın içinde bulan Gamze ve Ömer’in bir anlık dikkatsizliğiyse, ailenin beklenmedik bir tehlikeyle sarsılmasına neden olacaktır.

Yapımını OGM Pictures’ın, yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği Ömer’in yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor.

Ömer, 6 Kasım pazartesi saat 20.00’de Star’da.