Ana sayfa Sosyal Medya Reyting şanssızı Tuzak dizisi, ekranın en çok reyting alan dizilerini bile bakın nasıl geride bıraktı?

Reyting şanssızı Tuzak dizisi, ekranın en çok reyting alan dizilerini bile bakın nasıl geride bıraktı?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Tv8 ekranlarında yayınlanan Tuzak dizisi, ilk bölümü yayınlanmadan önce Akın Akınözü hayranları tarafından büyük bir merak içinde beklenmeye başlanmıştı. En çok merak edilen konu da partnerinin kim olacağıydı. Bensu Soral isminin duyulması ile Tuzak dizisine olan ilgi de arttı.

Tabii aylar önceden Talat Bulut gibi usta bir isim ile birlikte Rıza Kocaoğlu gibi deneyimli ve başarılı bir oyuncunun varlığı da Tuzak dizisine olan ilgiyi büyütüyordu.

Fabrika Yapım ve Acun Medya ortaklığında çekilen dizi için beklentiler büyüktü. Ancak ekrana gelmeye başladığı ilk günden beri, izleyiciden hiç beklenen ilgiyi alamadı! Üstelik izleyen kişiler için Tuzak dizisi, oyuncularının başarılı performanslarının yanı sıra hikayesi ile son derece ilgi çekici bir yapım oldu.

Reyting şanssızı Tuzak dizisi, ekranın en çok reyting alan dizilerini bile bakın nasıl geride bıraktı? 9

Önce Çarşamba akşamları yayınlanan dizi, daha sonra Perşembe günü yayınlanmaya başladı. Bir süre final söylentileri yaşansa da Acun Ilıcalı, sosyal medyadan böyle bir durum olmadığını, dizinin devam ettiğini belirterek konuyu kapattı. Sezon sonuna kadar, reytingleri düşük olsa bile devam edeceği beklentisi de oluştu gelen kulis bilgileriyle.

Bu arada reytinglerde her ne kadar hüsran yaşatsa ve ilk 10 tablosuna dahi giremese de Tuzak dizisi izleyenlerinin dizilerine ne kadar sahip çıktıkları sosyal medyaya yansıyor! Sezonun en çok reytingini alan Yalı Çapkını dizisinin bile ‘en popüler dizi’ kategorisinde güçlü bir rakibi olmayı başarıyor Tuzak dizisi!

Adba.tv tarafından, izleyicilerden gelen ileti sayıları baz alınarak oluşturulan 9-15 Ocak tarihli tablo aşağıda…

Reyting şanssızı Tuzak dizisi, ekranın en çok reyting alan dizilerini bile bakın nasıl geride bıraktı? 10

Tuzak dizisine hafta boyunca 49 bin 500 ileti geldi. Yayınlandığı günden beri dizi, sosyal medyanın en popüler dizisi olarak Adba.tv’nin tablosunda yer alıyor. Son yayınlanan tabloda da durum değişmedi! En yakın rakipleri arasında Yürek Çıkmazı da var! TRT1’in dizisi bu hafta 2. sırada ve 49 bin ileti ile Tuzak dizisini zorluyor!

Reyting şanssızı Tuzak dizisi, ekranın en çok reyting alan dizilerini bile bakın nasıl geride bıraktı? 11

Yalı Çapkını’nın hafta boyunca 45 bin 900 ileti alarak tabloda 3. sırada yer alması dikkatleri çekmekte. Survivor 2023’ün başlaması da dizilerin sosyal medyadaki rekabetini sarsmış görünüyor! Program, 4. sırada yer aldı. Kızılcık Şerbeti’nin 22 bin 800 ileti ile 5. sırada yer aldığı tabloda günlük dizi Emanet de 6. sırada yer alıyor.

Yaz aylarından beri ekranda olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi 7., Yargı 8., yeni dizi Ateş Kuşları 9. ve Gönül Dağı da tablonun 10. sırasında yer almakta. Bakalım haftaya listede nasıl değişiklikler olacak?