Ana sayfa Dizi Haberleri Ömer dizisi Selahattin Paşalı için hayatının en önemli kariyer fırsatlarından birisi olacak!

Ömer dizisi Selahattin Paşalı için hayatının en önemli kariyer fırsatlarından birisi olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında ilk bölümü 9 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanacak olan Ömer isimli dizinin fragmanları yayınlandıkça izleyicilerin heyecanı ve merakı da katlanarak artıyor. İsrail dizisi Shitsel’in yerli uyarlaması olan Ömer, bambaşka bir dünyaya izleyicileri götürecek. Aşkın ne kadar büyük bir güç olduğunu ve sınır tanımadığının izlerini bu dizide bulacaksınız.

Babası cami imamı olan genç bir müezzinin kendisinde yaşta büyük, boşanmış ve bir çocuğu bulunan olgun bir kadına aşkını anlatan Ömer dizisi sınırları fazlasıyla zorlayan bir hikayeye sahip. Shitsel isimli orijinal dizinin İsrail’de çok büyük ilgi görmesi ve Netflix’te yayınlanması ile yaşanan büyük ilginin ardından Ömer dizisinin de Türkiye’yi sarsması kimseyi şaşırtmayacaktır.

Ömer dizisi Selahattin Paşalı için hayatının en önemli kariyer fırsatlarından birisi olacak! 8

Dini referanslarla yetiştirilen çocukları, hayata atıldıkları noktada yaşadıkları büyük çelişkiler ve hayatın içinde kendilerini bulma çabası olarak da izleyicileri şaşırtacak bir dizi geliyor. Ömer isimli dizi projesi en çok da başrol erkek oyuncusu olarak dikkatleri çeken Selahattin Paşalı’nın kariyerine çok önemli bir etki yapacak gibi gözüküyor.

Özellikle Gökçe Bahadır ile Barış Falay gibi tecrübeli isimlerle partner olan genç oyuncu Paşalı, performansı ile dizinin başarısını belirleyecek olan kişi konumunda bulunuyor. Yayınlanan fragmanlara bakıldığı zaman Selahattin Paşalı’nın rolün hakkını verebileceğinin izleri var.

Gökçe Bahadır yine tecrübesini konuştururken, Barış Falay da rolden role geçen ve her rolüyle de milyonları kendisine hayran bırakan bir ustalığı yine sergileyecektir.

Ömer dizisi Selahattin Paşalı için hayatının en önemli kariyer fırsatlarından birisi olacak! 9

Masumlar Apartmanı dizisindeki Gülben karakteri ile de çok başarılı bir performans ortaya koyan Merve Dizdar’ın bu sefer Ömer dizisinde de etkili bir rolde yer alacak olması hayranlarını memnun etti. Oyuncunun eşi tarafından terk edilen ve çocukları ile hayata tutunmaya çalışan genç bir kadın olarak toplumda örnekleri çok fazla olan bu çileli kadınların hayatlarına dokunacağı anlaşılıyor.

Pazartesi akşamları Alparslan, Yasak Elma, Bir Küçük Gün Işığı ve Sipahi isimli dizilerle rekabet edecek olan Ömer dizisinin çok iyi sonuçlar elde etmesi kimseyi şaşırtmayacaktır.