Ana sayfa Dizi Haberleri Yürek Çıkmazı dizisinde senaristler yeni bir cevher buldu, izleyici bir noktaya adeta kilitlendi!

Yürek Çıkmazı dizisinde senaristler yeni bir cevher buldu, izleyici bir noktaya adeta kilitlendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yürek Çıkmazı dizisi TRT1 ekranında salı akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor ve hikayesi ile de milyonlarca izleyiciyi etkilemeyi sürdürüyor. Özellikle de Alp Navruz ile İrem Helvacıoğlu ikilisinin başarılı performansları dizinin iyi reytingler almasında çok önemli bir noktada bulunuyor.

Geçtiğimiz hafta Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ayrılığının Yürek Çıkmazı dizisi nedeniyle yaşandığı. Turan’ın kendisine gelen teklifi sevgilisine anlattığı ve Navruz’un da erkek başrol olmak için yapımcı ile temas kurduğu iddiası ortaya atılmıştı. İkilinin ayrılığının da bu nedenle gerçekleştiği şeklinde basına yansıyan iddiaları yapımcı yalanladı.

Yürek Çıkmazı dizisinde senaristler yeni bir cevher buldu, izleyici bir noktaya adeta kilitlendi! 8

Ancak bu durumdan en çok etkilenin kişi Zeynep karakterini canlandıran İrem Helvacıoğlu oldu. Ayça Ayşin Turan’a teklif edilen rolün daha sonra kendisine geldiği yönündeki iddialardan rahatsızlığını sözleri ile ifade eden oyuncu, bunun bir polemik konusu olmasına da engel olamadı.

Yürek Çıkmazı dizisiyle ilgili bu yaşananlar artık unutulmaya başlanırken, hikayeye Mehmet Aslantuğ gibi usta bir ismin katılması da izleyicilerin heyecanını artırdı.

Zeynep’in babası Ali Fuat karakteri ile dizide izlemekte olduğumuz Mehmet Aslantuğ, hikayeye önemli bir derinlik de getirdi. Özellikle dizi hayranları şu sıralarda en çok da Zeynep ile babası Ali Fuat’ın neler yaşadığını çok merak ediyor.

Yürek Çıkmazı dizisinde senaristler yeni bir cevher buldu, izleyici bir noktaya adeta kilitlendi! 9

İşte bu noktada senaristlerin elinde de haftalarca heyecanı ve merakı zirvede tutacak bir konu geçmiş oldu. Dizi hayranları sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda şu yorumda bulunuyor: “Mehmet Aslantuğ’un daha çok sahnesi olması lazım. Öyle zannediyorum ki, benim gibi çoğu kişi de Zeynep ile babasının hikayesini merak ediyor.”

Dizinin 10. bölümünden yayınlanan fragmanda Ali Fuat’a düzenlenen suikast girişiminde araya Halil’in girdiği ve onu kurtarırken kendisinin kurşunlara hedef olduğu gibi bir durum da yaşanacak. Fragmanda kısa bir sahne olarak yansıtılan bu durum, Ali Fuat ile Halil arasındaki ilişkiyi güçlendirecek ve Zeynep ile de Halil’in arasında bir aşk yaşanmasına doğru gidecek olan sürecin önünün açacak gibi gözüküyor.