Ana sayfa Dizi Fragmanları Ömer dizisinde aşkın bedeli peş peşe sarsıcı olaylarla ağır olacak!

Ömer dizisinde aşkın bedeli peş peşe sarsıcı olaylarla ağır olacak!

tarafından ker_def

Star TV ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Ömer dizisinin 15. yeni bölümü öncesinde heyecanlı bir bekleyiş yaşanacak. Selahattin Paşalı ile Gökçe Bahadır ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümünde Ömer ile Gamze evlenecek ama onları bekleyen çok sarsıcı olaylar da peş peşe yaşanacak.

Yeni Evlenen Ömer ve Gamze’yi Bekleyen Kötü Sürpriz Ne? Tüm imkansızlıkların karşısına aşkı koyan hikayesiyle ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ‘Ömer’, yeni bölümüyle 1 Mayıs Pazartesi 20.00’de Star’da izleyicilerle buluşacak.  1 Mayıs Pazartesi akşamı ekrana gelecek Ömer’in yeni bölümünün konusu şöyle;

Her şeyi göze alarak gizlice evlenen Gamze ve Ömer, mutluluklarını yaşayamadan gelen telefonlar sonucu gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalırlar. Reşat’ın fenalaştığını öğrenen Ömer hemen babasına koşar. Cemaati önünde küçük düşen Reşat ve Ömer arasında yaşanan tartışma Ömer’in evden ayrılmasıyla son bulur.

Hakan’ın iş yerine gelmesi nedeniyle sıkıntı yaşayan Nisa, evden kovulan Ömer’i evine alır. Her şeye rağmen babasıyla ilişkisini düzelten Nisa, Reşat’ın bu durumu öğrenmesiyle büyük bir sınav vermek zorunda kalacaktır.

Büyük bir aşk ve umutla Ömer’le evlenmeyi kabul eden Gamze, Ömer’in başına gelenler yüzünden ümitsizliğe kapılmaya başlar. İki aşık gizlice bir araya geldiklerinde, tüm zorluklara göğüs germelerini sağlayan gücü yine aşklarında bulurlar. Her şeye rağmen bu gizli evliliğe devam etme kararı veren Ömer ve Gamze’yi bu sefer kötü bir sürpriz beklemektedir.

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Ömer’in yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor.

‘Ömer’, yeni bölümüyle her Pazartesi 20.00’de Star’da.