Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisi en büyük gücünü kaybetmeye başladı!

Yalı Çapkını dizisi en büyük gücünü kaybetmeye başladı!

tarafından ker_def

Geçen sezon müthiş bir çıkış sergileyen Yalı Çapkını dizisi, milyonlarca izleyiciyi etkilemeyi başarmıştı. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ikilisi o kadar iyi bir uyum sağladı ve sosyal medyada o kadar büyük etkileşim oluştu ki, dizinin çift haneli reytingler alması kimseyi şaşırtmadı.

Geçen sezonun en başarılı yapımın ikinci sezonunda çok daha iyi noktalar hedeflenirken bir anda ciddi bir izleyici kaybı yaşaması da büyük bir sürpriz oldu. Çünkü ikinci sezon hikayesine izleyiciler ilk sezondaki kadar inanmadı. Dizinin senaryosunda yaşanan sıkıntılar bir anda reytinglerin düşmesine neden oldu. Binnur Kaya gibi usta bir ismin de hikayeye dahil olması bu sürecin durmasını sağlamadı.

Senaristler çeşitli önemler alsa ve izleyicileri kısmen ikna etmiş olsa bile Yalı Çapkını dizisi artık ilk sezondaki kadar güçlü bir yapım değil. Kızılcık Şerbeti dizisinin bu süreçte çok daha güçlü bir hikaye ortaya koyması ile birlikte birçok izleyici yeniden Kızılcık Şerbeti’ne dönüş yaptı.

Sonuç olarak ise, Yalı Çapkını dizisi haftalar geçtikçe izleyici kaybetmeyi sürdürdü ve reytingleri ile artık Kızılcık Şerbeti ile rekabet edemez duruma geldi.

Yalı Çapkını dizisinin 51. bölümünde elde edilen reytingler de artık Cuma rekabetinde birinciliği elde etmesinin çok da kolay olmayacağını gösteriyor. Tüm kişiler kategorisinde bu hafta rakibine geçilen ve zirveden olan Yalı Çapkını günü ikinci tamamladı. Önümüzdeki haftalarda bu kategoride iki dizinin birincilik için müthiş bir rekabet halinde olacağını göreceğiz.

Ancak AB ve ABC1 gruplarında günü üçüncü olarak tamamlayan Yalı Çapkını dizisi için bu iki kategoride de artık Kızılcık Şerbeti’ne rakip olma ihtimali kalmadı.