Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin ile ismini duyuran Genco Özak, yepyeni bir aksiyon dizisiyle geri dönüyor!

Vatanım Sensin ile ismini duyuran Genco Özak, yepyeni bir aksiyon dizisiyle geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özellikle psikopat rollerinde çok başarılı performans sergileyebileceğini Güvercin isimli dizide izlediğimiz Genco Özak, daha sonra da bu dizideki başarısıyla Çukur’da Kulkan Erdenet karakterini canlandırmıştı.

2014 yılından bu yana setlerde yer alan ve farklı rollerle izleyicileri etkileyen Genco Özak, bir süredir projelerde yer almıyor. İlk olarak Kocamın Ailesi dizisiyle dikkat çeken oyuncu, Vatanım Sensin ile parladı ve ardından Söz ile Güvercin dizilerinde rol aldı.

Çukur’daki etkili performansı ile adından konuşturan Genco Özak, 2021 yılının sonlarında çok iddialı bir çıkış yapan Benim Hayatım dizisinin de başrolündeydi. Ancak oyuncu için Nilsu Berfin Aktaş ile başrolü paylaştığı bu proje pek de iyi bir netice getirmedi.

Benim Hayatım dizisindeki başrol olmasının ardından 1 yıl sonra Genco Özak’ın ismi yeni dizi Tetikçi için başrolde geçiyor. Fox TV için hazırlanmakta olan Tetikçi isimli dizide Metin rolünü canlandıracak olan Genco Özak, çok tecrübeli iki oyuncu ile aynı seti paylaşacak.

Basına yansıyan haberlere göre; Şevket Çoruh ile Timuçin Esen’in de başrolünde yer alacak olması ile çok ilgi çeken Tetikçi dizisi, isminden de anlaşılacağı üzere aksiyonu bol bir iş olacak gibi gözüküyor.

Genco Özak’ın daha önce aksiyon dizileriyle ilgili önemli bir tecrübesi var. Ayrıca bu tür sert hikayelere de çok yakışan bir oyuncu. Hayranları Özak’ın kariyer çıkışında Tetikçi dizisinin çok etkili olabileceğini düşünüyor ve yeni dizi projesi ile genç oyuncu 2023 yılında kariyeri adına çok önemli bir fırsatı da elde etmiş gözüküyor.

Ayrıca Tetikçi dizisinin senaristi Gökhan Horzum’un Çukur’un da senaryosunu yazdığını hatırlatalım.