Ana sayfa Sosyal Medya Ömer dizisine devam eden Gökçe Bahadır, diziler konusunda çok önemli bir karar aldı!

Ömer dizisine devam eden Gökçe Bahadır, diziler konusunda çok önemli bir karar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, yer aldığı projelere değer katan ve iyi dizilerle ekranda uzun yıllardır varlık gösteren isimler arasında bulunuyor. Ünlü oyuncu şu sıralarda da pazartesi akşamları Star TV’de yayınlanan Ömer dizisinin başrolünde bulunuyor.

Selahattin Paşalı ile birlikte son dönemin farklı hikayelerinden birisinde gördüğümüz oyuncu, Gamze karakteri ile ekranda yer alırken, hayranları da böyle farklı bir projede yer aldığı için gayet memnun. Gökçe Bahadır da farklı hikayelerde yer almak, farklı kadın karakterlerini canlandırmayı kendisine yeni hedef olarak belirledi.

Ünlü oyuncu yaptığı açıklamada Ömer dizisinden sonra da yine yer alacağı projelerin farklı olmasını arzu ettiğini belirterek, kararlılığını şu sözlerle ifade etti:

“Sevdiğim projelerin içinde olmak, bundan sonra üstüne kata kata gitmeyi seviyorum. Bir sonraki başka güzel bir iş olsun, daha başka bir rol olsun. Değişik ve beni zorlayacak bir karakter olsun. Hedeflerim benim hep öyle oldu. Beni kendi içimde zorlayarak bir adım öteye götürsün. Bana yeni şeyler keşfetme imkanı versin. Beraber çalışacağım insanlar beni bir şekilde gerekirse zorlasın. Ben zorlanayım, onlara ayak uydurmak için, aynı yolda yürümek için. Bir şekilde kendimi daha da fazla geliştirmek zorunda kalayım.”

Gökçe Bahadır, kendisini zorlayan ve farklı işlerde yer alma arzusunu bu sözlerle ifade ediyor. Hep bir adım ileriye baktığını belirten oyuncu, kendisini tekrar eden bir çizgide olmak istemiyor.

Hedeflerini net bir şekilde belirleyen oyuncu, gideceği yolun sonunu da bilmediğini ama gittiği yolda kendisine keyif veren şeyin heyecanlanması ve zorlanması olduğunu ifade etti.

Daha farklı neler yapabileceğinin derdine düştüğünü ifade eden oyuncu, “Hedefim aslında daha sonra bundan sonra da bu olacak” diyerek, farklı roller ve kendisini zorlayan projelere öncelik vereceğini sözlerine ekledi.