Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi yine birinci ama reytinglerini görenler tehlikenin farkında!

Gönül Dağı dizisi yine birinci ama reytinglerini görenler tehlikenin farkında!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Gönül Dağı dizisi, çok başarılı bir proje olarak biliniyor. İlk başladığı günden bu yana çok iyi reytingler alan, Cumartesi akşamlarının birinciliğini kimseye kaptırmayan büyük bir başarı var ortada.

Berk Atan’ın başrolünde yer aldığı üçüncü sezon da Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan’ın geçen sezon finalinde hikayeden ayrılmasının olumsuzluğuna rağmen gayet iyi devam ediyor. Ancak dizinin reytingleri noktasında can sıkıcı bir durum iyice belirginleşmeye başladı. Bir süredir senaryonun istenildiği gibi ilerlemediği eleştirileri geliyordu.

Dizinin 91. bölümü 1 Nisan Cumartesi akşamı yayınlandı ve reytingler çift haneli rakamlardan uzaklaşmaya başladı. Oysa ki 10 ve üzerin reytingler elde etmek tüm izleyici grupları açısından Gönül Dağı için sorun olmayan bir şeydi.

Yıllardır çift haneli reytingler elde ederek sezonun en başarılı dizilerinden birisi olan Gönül Dağı, artık bu kadar güçlü olmayabilir…

91. bölümde reytingler 8’li rakamlara doğru iniş gösterdi. Bu durumda dizinin senaristlerine güçlü bir mesaj vermeli. İzleyicilerin hikayeden uzaklaşmaya başladıkları reytinglerin bu kadar düşmesi ile ortada.

Bu haliyle bile yine birincilikler alan, sezonun en başarılı yapımlarından birisi olan Gönül Dağı, ilerleyen haftalarda daha da düşük reytingler elde eder mi bilinmez… Ancak senaryonun merak unsurlarını içeren değişimi ile toparlanma çok hızlı gerçekleşebilir.