Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara’nın yokluğundan Arıza ve Maria ile Mustafa dizileri faydalanamadı!

Menajerimi Ara’nın yokluğundan Arıza ve Maria ile Mustafa dizileri faydalanamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Pazar akşamları yayınlanan Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümü dün akşam yayınlanmadı. Eski bölümü ekrana gelen dizideki sorun 3 oyuncunun koronavirüse yakalanmasıydı… Ay Yapım’dan koronavirüs tedbirleri nedeniyle yeni bölümün yayınlanmayacağı daha önce duyurulmuştu. Ayşenil Şamlıoğlu, Ahsen Eroğlu ve Bedir Bedir’in koronavirüse yakalanması ve bölümün tamamlanamaması nedeniyle bu kararın alındığı ortaya çıkmıştı.

Pazar akşamları iyi reytingler alan Menajerimi Ara’nın yokluğundan ise ne Show TV’deki Arıza ne de atv’nin Maria ile Mustafa dizileri reytingler noktasında yararlanamadı. Dün akşam Türkiye ile Rusya futbol maçı TRT1 ekranında yayınlandı ve tüm kategorilerde birincilik elde etti.

Show TV’nin Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ı bir araya getiren iddialı dizisi Arıza, dün akşam 5’li reyting oranları elde ederek tüm gruplarda 4. sırada yer alabildi.

atv’de ekrana gelmekte olan Maria ile Mustafa dizisi ise totalde 4’lü reyting oranlarını yakalayarak tutunmaya gayret ediyor. Dün akşam totalde 9. sırada yer alan dizinin AB ve ABC1 performansı çok kötü ve ilk 10’a bile giremiyor. Dizi için atv’nin arafta kaldığı da ortada. Hilmi Cem İntepe ve Jessica May ikilisini buluşturan dizinin şimdilik devam edeceği de görülüyor. Ancak totalde reytingler düşer ise işler sıkıntıya girecektir.

Fox TV ekranında 9.ve final bölümü ile yayınlanan Öğretmen dizisi 3’lü reytinglerde kaldı ve total ile ABC1 gruplarında 10. olurken, AB’de ise 6. sırada yer aldı. Tövbeler Olsun isimli TRT1 dizisi ise futbol maçından sonra ekrana geldi ve yine düşük oranlar elde etti.

İşte 15 Kasım Pazar günü reytinglerde ilk 10 program listesi: