Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Büyüktopçu, Can Yaman konusunda insafa davet etti!

Onur Büyüktopçu, Can Yaman konusunda insafa davet etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2019 yılının yükselen yıldızı Can Yaman idi… Ancak hem Hürriyet gazetesindeki Libido açıklaması hem de İspanya’da bir hayranına ‘arka odaya geçelim’ sözü sonrasında oyuncu büyük bir karalama kampanyası ile karşı karşıya kaldı.

Birçok ünlü oyuncu sert ifadelerle Can Yaman’ı eleştirdi. Ancak bir başka gerçek daha vardı ki, yurt dışında bu kadar büyük ilgi görmek Can Yaman’dan başka bir oyuncumuza nasip olmadı.

Can Yaman, askerliği nedeniyle saç ve sakallarını kestirince bambaşka birisine döndü. Libido tartışmaları da geride kaldı. Ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu ise bu tartışmalar sırasında Can Yaman’ın linç edilmesine karşı çıktı.

Onur Büyüktopçu, Can Yaman konusunda insafa davet etti! 7

Sözcü gazetesine konuşan Büyüktopçu, Can Yaman’ın bu sözlerinin affedilir bir yanı olmadığını, Yaman’a gösterilen ilginin de cast çalışması olmadığı, Türk oyunculara yurt dışında gerçekten ilgi olduğunu aktardı.

Oyuncu, “İnsanlar bir yerlere gidebilir büyük bir kalabalık tarafından karşılanabilir, ama keşke kendi sosyal medyasından paylaşmasaydı. Belki insanlara bu kadar itici gelmezdi. Libido açıklamaları zaten affedilir bir açıklama değildi, ama onu da ona öğreten birisi var bence… Bu kadar linç edilmesini de doğru bulmuyorum çünkü bu çocuğun da bir ailesi var” dedi.