Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid dizisinde olmaz denilen şey oldu!

Payitaht Abdülhamid dizisinde olmaz denilen şey oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları TRt1 ekranında yayınlanmakta olan Payitaht Abdülhamid, 4. sezonuyla devam ediyor. Bülent İnal, Özlem Conker, Gürkan Uygun, Bahadır Yenişehirlioğlu, Hakan Boyav gibi isimleri kadrosunda buluşturan dizinin 24 Ocak Cuma günü yayınlanacak olan 105.bölümünden ilk fragman paylaşıldı. Videodan yeni bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Ancak sosyal medyadaki yorumlara bakılır ise dizi uzadıkça eleştiriler de artamaya başladı. Genelde pek eleştirilmeyen dizinin senaryosuna yönelik izleyiciler son bölümlerden rahatsızlıklarını dile getiriyor. “Emin olun saçmaladınız uzattıkça” diye isyan eden bir dizi izleyicisi, ilk bölümden beri yapımı takip ettiğini ancak ilk kez böyle düşündüğünü belirtti.

Bir başka izleyicisi ise “Yönetmen bey, izleyiciler galiba bir memnuniyetsizlik içerisindeler, onları da dinlemenizi rica ediyoruz” göndermesinde bulundu.

Payitaht Abdülhamid dizisinde genel olarak izleyicilerin senaryoyu beğendiği ama bazı gerçeklikten uzak sahnelerden ve abartıdan rahatsız olduğu görülüyor.