Ana sayfa Sosyal Medya Onur Büyüktopçu, Çarkıfelek’e ayrı bir renk kattı!

Onur Büyüktopçu, Çarkıfelek’e ayrı bir renk kattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu, dizilerde rol almak yerine televizyon programları ile kariyerine devam ediyor. Kiralık Aşk dizisinde sonra yeniden setlere dönüş yapmayan oyuncu, sunuculuk yaparak kariyerinde ilerliyor.

Yemekteyiz programında başarı elde eden Onur Büyüktopçu, geçen sezon programdan ayrıldıktan sonra, Yemekteyiz eski şaşalı günlerini arattı. Büyüktopçu’nun birçok hayranı yeni sezonda Yemekteyiz yarışmasını yeniden sunmasını istiyor.

Ancak ünlü oyuncu 45 yıllık bir ekran klasiği olan Çarkıfelek yarışması ile yeniden ekrana dönüş yaptı. Farklı üslubuyla yarışma programında kendini gösteren Onur Büyüktopçu, hayranlarından da büyük destek gördü.

Instagram hesabından programın fragmanını yayınlayan oyuncu, büyük destek geldi. Bir takipçi, “Bayılıyorum bu programa. Onur abi renk katmış,ne yapsa başarılı” diye bir mesaj bırakarak dikkat çekti.

“Sen olmasan asla izlemem” diyen bir başka takipçinin yorumunun yanı sıra, bir başkası ise “Çarkıfelek artık bir başka güzel olacak sizinle” diye not bıraktı.

Onur Büyüktopçu’ya yeni programında en büyük destek sosyal medyada hayranlarından geldi.