Ana sayfa Sosyal Medya Onur Büyüktopçu, dizi bekleyen hayranlarını yeni programıyla yine şaşırttı!

Onur Büyüktopçu, dizi bekleyen hayranlarını yeni programıyla yine şaşırttı!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu, Kiralık Aşk dizisinde Koray karakterini canlandırdı. Koriş olarak da ünlenen bu karakterden sonra ise Yemekteyiz programına başladı Geçtiğimiz sezon Yemekteyiz’den ayrılan oyuncu, Show TV’de Damat Bayıldı isimli formatta yer aldı. Ancak bu programı büyük eleştiri aldı ve kısa sürede yayından kaldırıldı.

Birçok hayranı yeniden dizilere dönmesini istedi. Oyuncu, dizilere dönmeyi çok istediğini ve uygun proje aradığını açıklamıştı. Ancak Onur Büyüktopçu yine herkesi şaşırttı. Ünlü oyuncu, bu sefer de Çarkıfelek ile ekranlara dönüş yapıyor. Çarkın başında artık Onur Büyüktopçu var!

Onur Büyüktopçu, dizi bekleyen hayranlarını yeni programıyla yine şaşırttı! 8

Kanal D’nin efsane programı Çarkıfelek, yeni sunucusu ve bölümleriyle bayram ekranında… Neşesi, eğlencesi ve birbirinden değerli ödülleriyle izleyici karşısına çıkacak olan Çarkıfelek’in sunuculuğunu oyuncu Onur Büyüktopçu üstlenecek.

Klasikleşmiş etaplarına eklenen yeni oyunları, zengin çarşısı, nakit para ödülleri ve finaldeki büyük ödül arabasıyla ekrana gelecek programda, Emel Özkızıltaş yardımcı sunucu olarak yer alacak.

Onur Büyüktopçu, dizi bekleyen hayranlarını yeni programıyla yine şaşırttı! 9

Ramazan Bayramı’nın 1’inci günü izleyici ile buluşacak programın ilk bölümüne ünlü isimler katılacak. Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla Çarkıfelek, bayram neşesini doyasıya yaşatacak.

Yayın Tarihi :24 Mayıs Pazar / 2020

Yayın Saati :20.00