Ana sayfa Sosyal Medya Aleyna Solaker, Kırgın Çiçekler’de sonra hatalı karar verdi!

Aleyna Solaker, Kırgın Çiçekler’de sonra hatalı karar verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Aleyna Solaker, Altındağlı isimli dizideki Cemre karakteri ile 2013 yılında dikkat çekti. Beyaz Karanfil isimli dizide 2014 yılında rol aldı. Oyuncuyu popüler hale getiren dizi ise Kırgın Çiçekler oldu.

2015-2018 yılları arasında yayınlanan Kırgın Çiçekler 113 bölüm sürdü. Dram projesiydi. 29 Haziran 2015’te başlayan dizi, 12 Mart 2018 tarihinde bitti. atv’de yayınlandı. Aleyna Solaker, Meral karakterini canlandırdı ve herkes tarafından tanındı.

Başarılı performansı ile göz dolduran Aleyna Solaker için bu dizi büyük bir deneyim yaşadığı yapım oldu. Solaker, oyunculuğun önemli detaylarını bu dizinin setinde öğrendi. Ardından ise uzun süre bekledi.

Aleyna Solaker yeniden dizilere dönmek istediğinde tam 2 yıl boyunca televizyon yapımında yer almamıştı. Hizmetçiler isimli diziyle Mart ayında yeniden hayranları ile buluşan Aleyna Solaker, koronavirüs pandemisi nedeniyle büyük şanssızlık yaşadı.

Aleyna Solaker, Kırgın Çiçekler'de sonra hatalı karar verdi! 7

Hizmetçiler dizisi sadece 3 bölüm sürdü. Genç oyuncu, Kırgın Çiçekler’den sonra kısa sürede final yapan bir dizi ile talihsizlik yaşadı. Koronavirüs pandemisi olmasaydı da Hizmetçiler dizisi düşük reytingleri ile fazla uzun süremezdi.

Aleyna Solaker, 2020-2021 sezonunda yeni bir dizide rol alacak mı? Henüz bu bilinmiyor, ancak yeni dizilerde yer alarak kariyerini geliştirmesi doğru karar olacaktır. Kırgın Çiçekler gibi başarılı bir projeye daha ihtiyacı bulunan Aleyna Solaker, güzelliği ve doğallığı ile de hayranları tarafından çok beğeniliyor.