Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Büyüktopçu, Ebru Şallı’ya yapılanlara isyan etti!

Onur Büyüktopçu, Ebru Şallı’ya yapılanlara isyan etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eski ünlü mankenlerden Ebru Şallı ve eski eşi Harun Tan’ın 9 yaşındaki oğulları Pars önceki gün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti. Lenfoma hastalığı nedeniyle 1 yıldır tedavi olan Pars Tan’ın vefatı ünlü isimleri de derinden üzdü.

Sosyal medyada ise bazı kişilerin Ebru Şallı hakkındaki olumsuz sözlerinden rahatsız olan Onur Büyüktopçu, instagram hikaye bölümünden bu yaşananlara isyan etti. Onur Büyüktopçu, “Sizin hiç Allah korkunuz yok mudur?” diyerek isyanını dile getirdi.

Onur Büyüktopçu, Ebru Şallı'ya yapılanlara isyan etti! 8

İşte ünlü oyuncunun, tüm bu yaşananlara gösterdiği sert tepki:

“Bir annenin canı yanarken, canından can giderken, nasıl olur da oturduğunuz yerden bunu hak etti dersiniz. Sizin hiç Allah korkunuz yok mudur? Arkadaş ölüm senin de benim de kapımı çalmayacak mı? Bu acıyı hissetmek için anne ya da baba olmaya gerek yok.

Bu acıyı yaşamak için aileden olmaya ya da bire bir tanımaya gerek yok. Bir evlat kaybetmiş bugün bir anne. Ayşe veya Fatma olsa ne fark eder. Bir annenin ciğeri yanmış. Hiç mi canınız yanmadı sizin. Bu dönemde hepimiz sabırla birbirimize kenetlenmişken, tüm dünyada her gün insanlar ölürken yine mi ders almazsınız.

Kalbi boşa atan, kalbine karanlık çökmüş bazı insanları Allah ıslah etsin. Bu üzüntüyü bir nebze paylaşmaya çalışırken, öfkeden boğuluyorum. Bir çocuk ölür dünya durur.”

Onur Büyüktopçu, Ebru Şallı'ya yapılanlara isyan etti! 9