Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Büyüktopçu, Kiralık Aşk’tan sonra neden dizilerde yok, sebebi ortaya çıktı

Onur Büyüktopçu, Kiralık Aşk’tan sonra neden dizilerde yok, sebebi ortaya çıktı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yemekteyiz programının ardından Damat Bayıldı ile yoluna devam eden, sonrasında ise Çarkıfelek yarışması ile ekranda yer alan Onur Büyüktopçu, Kiralık Aşk’tan bu yana dizilerde yer almayı tercih etmedi.

1 aydır Alaçatı’da tatil yapmakta olan Onur Büyüktopçu, Posta gazetesine açıklamalarda bulundu. Günlerinin güzel geçtiğini ifade eden oyuncu, “Kalabalıktan uzak, pandemi kuralları çerçevesinde yaşıyorum” diyerek tedbiri elden bırakmamaya gayret ettiğini ifade etti.

Dizi tekliflerini neden kabul etmediği konusunda önemli bilgiler sunan oyuncu, ne kadar seçici olduğunu da ifade etti. Onur Büyüktopçu, her diziyi kabul edecek birisi değil. Bazı kriterleri var.

Ünlü oyuncu, “Vurdulu kırdılı filmler ve dram benim tarzım değil. Bu tür projelerle de işim olmaz. Ben insanları güldüren, eğlendiren projelerde olmayı seviyorum” dedi. Bu sözleri ile birlikte ünlü oyuncunun, Kiralık Aşk’tan bu yana 3 yıldır neden dizilerde rol almadığı da ortaya çıktı. Onur Büyüktopçu, kendi fikrine uyan bir proje bekliyor ve olursa da dizilere dönebilir.

Aldığı birçok teklif bulunduğunu ifade eden Onur Büyüktopçu, hepsinin pandemi nedeniyle iptal olduğuna değindi.

Oyuncu, “Birkaç proje görüşmesi var; onlar için İstanbul’a dönüyorum” diye konuştu.