Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Onur Büyüktopçu’dan samimi aşk açıklaması! Sevgilisi var mı? İlk kez konuştu…

Onur Büyüktopçu’dan samimi aşk açıklaması! Sevgilisi var mı? İlk kez konuştu…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Kiralık Aşk dizisiyle tanınan Oyuncu Onur Büyüktopçu, sonrasında Yemekteyiz’i sunmaya başlamıştı.

Yeni sezonda Yemekteyiz’den ayrılacak olan oyuncu, Show TV’de başlayacak olan Damat Beğendi isimli bir yarışma programıyla ekranda olacak.

Büyüktopçu, hakkında merak edilenlerle ilgili ilk kez konuştu. Gazeteci Seyhan Erdağ’ın Youtube kanalına bir röportaj veren Onur Büyüktopçu, karavanda gerçekleşen sohbette samimi açıklamalar yaptı.

Her ne kadar ekran önünde olsa da özel hayatını gözlerden uzak yaşayan Onur Büyüktopçu, hayranlarının merak ettiği sorulara da yanıt verdi.

Onur Büyüktopçu'dan samimi aşk açıklaması! Sevgilisi var mı? İlk kez konuştu... 7

Seyhan Erdağ, Onur Büyüktopçu hakkında google’da en çok aranan konuları aktardı ve ünlü oyuncu bunları duyunca gülmeden duramadı.

İnternette ünlü oyuncu hakkında en çok aranan üç madde bir sevgilisi olup olmadığı, programdan kaç lira aldığı ve eski hali.

Onur Büyüktopçu “Kalbiniz boş mu? Sevgiliniz var mı?” sorusuna “Bomboş” yanıtını verirken, Yemekteyiz’den kaç lira aldığını soranlara da “Ne meraklı kaç para kazandığımdan insanlar!” yanıtını verdi.

Büyüktopçu, 37 yaşında olduğunu, eskiden karşı cinste herkes gibi belirgin bir takım özellikler aradığını söyleyerek
“Hayatıma birileri girdi çıktı, başarısız ilişkilerim de oldu, güzel biten ilişkilerim de oldu ama bir süre sonra kadın da erkek de tipe bakmıyor” yanıtını verdi.