Ana sayfa Güncel Haberler Onur Büyüktopçu’ya ‘bizi hayal kırıklığına uğratma’ mesajı!

Onur Büyüktopçu’ya ‘bizi hayal kırıklığına uğratma’ mesajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / analiz Özel – Ünlü oyuncu ve sunucu Onur Büyüktopçu, Kiralık Aşk dizisindeki Koriş karakteri ile büyük çıkış yakalamıştı.

Oyuncu sonraki dönemde dizileri değil de televizyon programını tercih etti ve Yemekteyiz ile ekranda boy gösterdi.

Büyüktopçu’nun tarzını seven hayranları da Yemekteyiz’e uzun süre takılı kaldı. Ancak geçen sezon sonunda tv8 ile yolları ayıran Büyüktopçu, Show TV’den gelen Damat Bayıldı programı için teklifi kabul etti. Aslında oyuncu dizi ile tv programı arasında kararsız kalmıştı.

Damat Bayıldı’da karar kılan ünlü oyuncu heyecanla başladı ama hem hayranlarının eleştirileri hem de programın reytinglerinin beklentilerin altında olmasıyla hayal kırıklığı yaşadı.

Biraz da isteksiz devam ettiği Damat Bayıldı yayından kaldırıldıktan sonra şimdilerde yeni proje arayışındaki Onur Büyüktopçu, hayranlarından uyarılar alıyor.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda kendisinden dizi projesi beklediğini belirten hayranlarının bir de uyarısı var.

Onur Büyüktopçu'ya 'bizi hayal kırıklığına uğratma' mesajı! 7

Bir takipçisi yaptığı yorumla aslında diğer hayranların da düşüncelerine tercüman oldu: “Bekliyoruz, hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah önceki programınızda olduğu gibi ikinci bir hayal kırıklığı olmasın sizin ve bizler için inşallah.”

Hayranları da en az Büyüktopçu kadar dikkatli ve yeni projesinin bir çıkış işi olması gerektiği fikrinde.