Ana sayfa Sosyal Medya Onur Seyit Yaran ve Akın Akınözü’nün sosyal medyadaki popülerliğinde durum giderek daha da heyecanlı hale geliyor!

Onur Seyit Yaran ve Akın Akınözü’nün sosyal medyadaki popülerliğinde durum giderek daha da heyecanlı hale geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncuların yer aldıkları dizilerle birlikte ekrandaki görünürlükleri, sosyal medyadaki popülerliklerini de arttırıyor. Ancak bir dönemin son derece popüler isimlerinin yerini, giderek daha genç isimler almakta!

Gençlik dizilerinin de katkılarıyla birlikte yeni yüzler, genç kuşağın daha çok ilgi alanında. Sosyal medyayı kullanan büyük bir kesimin genç nüfus olması da bazı genç kuşak oyuncuların öne çıkışını etkiliyor. Ancak tabii daha deneyimli isimler de özellikle dizileriyle sosyal medyanın gündeminde dikkat çeken isimler.

Bazı ölçümleme servisleri tarafından düzenli olarak yapılan araştırmalar, oyuncuların hayranları tarafından da ilgiyle takip ediliyor. Adba.tv’nin 01-07 Mart tarihleri arasında sosyal medyada yapılan paylaşımlarda ismi geçen erkek oyuncularla ilgili ölçümlemesi aşağıda…

Onur Seyit Yaran ve Akın Akınözü'nün sosyal medyadaki popülerliğinde durum giderek daha da heyecanlı hale geliyor! 22

Bir süredir tv8’in Tuzak dizisinde oynayan Akın Akınözü, ilk 10 ismin yer aldığı ‘En Popüler Erkek Oyuncular’ tablosunda ilk sırayı kimseye kaptırmıyordu! Ancak Kardeşlerim dizisiyle aylarca tahtın sahibi olan Onur Seyit Yaran’ı yerinden eden Akın Akınözü için ibre tersine döndü bir kaç haftadır!

Onur Seyit Yaran, genç kuşağın sevilen ismi olarak popülerliğini koruyor. Son araştırmaya göre bir haftalık süre içinde 68 bin 500 ileti ile haftanın en popüleri olmayı başarmış. Ancak en yakın rakibi Akın Akınözü’nün aldığı ileti sayısına da ayrıca dikkat çekmek gerek! 68 bin 200 ileti alan Akınözü ile Onur Seyit Yaran ile arasındaki fark birbirine çok yakın! Bu da bir sonraki hafta zirvenin sahibini daha da merak ettiren bir durum!

Onur Seyit Yaran ve Akın Akınözü'nün sosyal medyadaki popülerliğinde durum giderek daha da heyecanlı hale geliyor! 23

Tablonun 3. sırasında yer alan Alp Navruz ile makas hayli açılmış görünüyor! Zirvedeki ikili mücadeleden sonra Alp Navruz’n 28 bin 300 iletide kaldığı görülmekte! Engin Akyürek’in son tabloda Alp Navruz’un hemen ardından ona yakın bir ileti sayısı ile 4. sırada olduğu listenin sürprizi ise 10. sıradaki Kıvanç Tatlıtuğ!

Show TV’nin Aile dizisi, bu hafta ilk bölümüyle ekrandaydı. Serenay Sarıkaya ile başrolde yer alan Tatlıtuğ’un ekrana uzun süre sonra yeniden dönmesi ile ‘En Popüler Erkek Oyuncular’ listesinde de değişimler yaşanacağı anlaşılıyor!

Onur Seyit Yaran ve Akın Akınözü'nün sosyal medyadaki popülerliğinde durum giderek daha da heyecanlı hale geliyor! 24

Bir dönemin popülerlikte kimseye şans tanımayan ismi Tatlıtuğ, listeye 5 bin 900 ileti ile girdi. Fakat önümüzdeki haftalarda dizi ilerledikçe oyuncunun daha üst sıralara çıkacağı da tahmin ediliyor. Bakalım Akın Akınözü ve Onur Seyit Yaran’ın sosyal medyadaki konuşulma oranlarına ulaşabilecek mi Kıvanç Tatlıtuğ? Bekleyip göreceğiz…