Ana sayfa Dizi Haberleri Reytingdeki hüsrandan sonra Kızılcık Şerbeti dizisi, Yalı Çapkını’nı ezip geçti!

Reytingdeki hüsrandan sonra Kızılcık Şerbeti dizisi, Yalı Çapkını’nı ezip geçti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Show TV’nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti, Cuma akşamı yayınlanan ilk bölümü ile reytinglerde büyük bir hüsran yaşattı! Dizi henüz başlamadan ilk bölümden gelen fotoğraflar ve tanıtımla birlikte pek çok eleştiri de almıştı. Muhafazakar bir aile ile modern bir ailenin çocuklarının evlenmek istemesi ile başlayan hikayeye kimi itirazlar gelmişti.

Gold Film, izleyicilerden diziyi önce izlemelerini, biraz sabretmelerini, toplumdaki bir yansımayı anlattıklarını belirten bir açıklama yayınlayarak eleştirilere yanıt vermişti. Dizinin başrollerinden Evrim Alasya da herkesi önce diziyi izlemeye davet etmişti.

Yaşanan gerilimli sürecin ardından Kızılcık Şerbeti dizisi 28 Ekim Cuma akşamı ilk bölümüyle ekrana geldi. Karşısında sezonun reyting rekortmeni, en yüksek çıkışını yakalamış dizisi Yalı Çapkını ile rakip olması, Kızılcık Şerbeti’ni zor durumda bıraktı!

Herkesi çok şaşırtan reyting sonuçlarına göre hiç bir kategoride dizi ilk 10’a giremedi. Yaşanan bu hüsranla birlikte dizinin ilerleyen bölümlerinde daha çok dikkat çekmenin yolları aranacak! Bu yollardan birisi de sosyal medya! Özellikle Sıla Türkoğlu hayranlığı, diziye ciddi oranda bir izleyici kazandırdığı sonucunu yorumlarda görmek mümkün!

Reytingdeki hüsrandan sonra Kızılcık Şerbeti dizisi, Yalı Çapkını'nı ezip geçti! 8

Emanet dizisi ile tanınan ve yerli ve yabancı pek çok hayranının heyecanla takip ettiği bir isim haline gelen Sıla Türkoğlu’nun Kızılcık Şerbeti dizisinde oynadığının öğrenilmesi ile sosyal medyadan yorumlar yağmaya başlamıştı. Oyuncuya ilk bölümde pek çok yabancı hayranından da tebrik ve iyi dilek mesajları yağdı. Hatta gelen yorumlarda İspanyolca, İngilizce ve Arapça yorumların Türkçe yorumları geçtikleri de görülüyor.

Başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti, her ne kadar reytingde aradığını bulamasa da sosyal medyada çok başka bir durum yaşandı! Bu başarının ardında Sıla Türkoğlu’nun katkısı da çok büyük…

Dizinin yayınlandığı akşam #KızılcıkŞerbeti etiketi Twitter’da yayın süresince TT listesinin zirvesinde yer alırken, günün en çok konuşulan yapımları arasında da ilk sıraya oturmayı başardı!

Reytingdeki hüsrandan sonra Kızılcık Şerbeti dizisi, Yalı Çapkını'nı ezip geçti! 9

Aynı akşam ekrana gelen Star TV’nin dizisi Yalı Çapkını, tüm kategorilerde tartışmasız zirveyi alırken, sosyal medyada ise çok başka bir sonuç ortaya çıktı! Adba’nın araştırmasına göre Kızılcık Şerbeti dizisi, gün içinde 105 bin 300 paylaşıma konu olurken Yalı Çapkını 85 bin 100 paylaşımla ikinci sırada yer alabildi!

Sosyal medyada Kızılcık Şerbeti’nin bu üstünlüğünün haftaya reytinglere yansıyıp yansımayacağını hep birlikte göreceğiz. Cuma akşamları yayınlanan Kasaba Doktoru, Yalnız Kurt, Arka Sokaklar ve İyilik ile de rakip olan Kızılcık Şerbeti için zor günler başladı ama sosyal medya desteği durumu değiştirebilir!