Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Seyit Yaran ve Su Burcu Yazgı Coşkun, Kardeşlerim dizisine öyle bir başarı sağladı ki dillerden düşmüyorlar!

Onur Seyit Yaran ve Su Burcu Yazgı Coşkun, Kardeşlerim dizisine öyle bir başarı sağladı ki dillerden düşmüyorlar!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin sevilen gençlik dizisi Kardeşlerim, Cumartesi akşamlarının ilgiyle izlenen bir yapımı. Serkan Birinci’nin yönetmenliğini yaptığı dizinin müdavimleri, özellikle başroldeki iki genç oyuncu Onur Seyit Yaran ve Su Burcu Yazgı Coşkun’a başka bir hayranlık besliyor.

İki başarılı genç oyuncu, geleceğin güçlü oyuncuları olacaklarının müjdesini şimdiden vermekte. Dizide Asiye ve Doruk olarak ekrana gelen iki oyuncunun uyumu, diziyi izleyenler tarafından da çok beğeniliyor.

Özellikle sosyal medyada iki oyuncuya büyük bir destek var. Hayranları sürekli oyuncularla ilgili paylaşımlar yaparak, Kardeşlerim dizisine de büyük dikkat çekiyorlar.

Sevilen dizi, şu ana 43 bölümüyle ekrana geldi. Reytingleriyle de kanalın yüzünü güldüren bir yapım. Yayınlandığı akşamlarda tüm kişiler kategorisinde çift hanelere yaklaşabilen reytingler almakta. TRT1’in Gönül Dağı dizisi ile rakip olan Kardeşlerim, genelde ikinci olarak günü bitiriyor.

Fakat dizinin sosyal medyadaki etkileşimi o kadar güçlü ki milyonlarca hayran, diziyi bu alanda üst sıralara taşıyor.
Dizinin Asiye ve Doruk’u dillerden düşmezken, bu karakterlere hayat veren Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun ikilisi de sezonun en beğenilen dizi çiftleri arasında ilk sıralara çıkıyor.

Onur Seyit Yaran ve Su Burcu Yazgı Coşkun, Kardeşlerim dizisine öyle bir başarı sağladı ki dillerden düşmüyorlar! 8

Bu etkili sosyal medya desteği, Youtube’da da izlenme rekorlarıyla dikkat çekiyor. Şaşırtacak oranlarda izlenen fragmanlar, kısa sürede milyonlarca kez görüntülenmekte…

Örneğin 43. bölümü için yayınlanan fragmanın sadece 24 saat içinde 2,5 milyonu geçmesi, bu şaşırtıcı rakamlardan sadece bir tanesi! Sürekli artarak devam eden bu izlenme oranları, Youtube trend videolar listesinde birinciliğe kadar çıkarabiliyor Kardeşlerim dizisinin fragmanlarını.

Onur Seyit Yaran ve Su Burcu Yazgı Coşkun, Kardeşlerim dizisine öyle bir başarı sağladı ki dillerden düşmüyorlar! 9

Dizinin hayranları, yapımı sosyal medya hiç yalnız bırakmıyor ve büyük bir destek veriyor. Bu da ekranda birinciliği alamasa da sosyal medyada zirveyi kimseye bırakmayan Kardeşlerim dizisine bir başka başarı katıyor.

Kardeşlerim’in genç oyuncuları da dizileri sayesinde yapımcıların gözdesi olmayı başardılar. Yiğit Koçak, Gözde Türker, Lizge Cömert, Onur Seyit Yaran, Cihan Şimşek, Su Burcu Yazgı Coşkun, Recep Usta, Melis Minkari, Kaan Sevi, Berk Ali Çatal gibi genç oyuncular, büyük bir hayran kitlesine sahip şimdiden…

Sosyal medyada sadece kardeşlerim dizisi de genç ve başarılı isimler de sıklıkla gündem oluyor. Kardeşlerim dizisi sayesinde iyi bir kariyer çıkışı yapan bu oyuncular, gelecek adına umut verirken, dizinin hikayesinin de başarılı şekilde devam etmesi, üçüncü sezon ihtimalini kuvvetlendiriyor.