Ana sayfa Sosyal Medya Onur Seyit Yaran’ın bile başına geldi, sevdiği kız varlığından haberdar değilmiş!

Onur Seyit Yaran’ın bile başına geldi, sevdiği kız varlığından haberdar değilmiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde Doruk karakterini canlandıran Onur Seyit Yaran, son dönemin en çok konuşulan genç oyuncularından birisi oldu. Sosyal medya ortamında yapılan paylaşımlarla sürekli en çok konuşulan oyuncular listesinde yer almakta olan oyuncu, genç kızların da dikkatini çeken yakışıklı isimlerden birisi…

Dizide Asiye karakteri ile Doruk’un mutlu anları hayranları çok memnun ederken, Onun Seyit Yaran’ın özel hayatı da ilgi çekiyor. Genç oyuncu, okul yıllarında başından geçen bir platonik aşk durumunu Dizi TV programına açıkladı. Yakışıklılığı ile sosyal medyada milyonları etkileyen oyuncu, bir dönem platonik aşkın pençesine düşmüş.

Onur Seyit Yaran, ilkokul yıllarında yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: “İlkokulda bir tane varlığından haberdar olmayan bir kızdan hoşlandım. Platonik aşk gibi değil. Yan sınıfta sarışın uzun saçlı bir kız vardı. Ben çok beğeniyordum. Beşinci sınıfın mezuniyetine doğru tanışıyor olduğumuzu ve bana bakıyor olduğunu düşünüyordum. Kız benim varlığımdan haberdar değilmiş.”

Onur Seyit Yaran'ın bile başına geldi, sevdiği kız varlığından haberdar değilmiş! 7

Onur Seyit Yaran, ilkokul yıllarında karşı cinsten etkilenmeye başlamış ama tabii ki açılamamış.

Bunun nasıl olduğunu ve kendi kendini nasıl bu duruma düştüğünü bilmediğini belirten oyuncu, “Hatta saçımı 3 numaraya vurmuştuk. Saçım 3 numara diye okula gitmek istememiştim. Kız beni beğenmeyecek diye. Kız benim varlığımdan haberdar değilmiş” şeklinde konuştu.

1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, Best Model Of Turkey yarışmasına katıldı ve birincilik elde etti. Bu yarışma ile birlikte 2016 yılında tanınmaya başlanan oyuncu, ardından da yer aldığı dizilerle geniş bir hayran kitlesine kavuştu.