Ana sayfa Güncel Haberler Onur Tuna eleştiri de içeren koronavirüs tepkisi ortaya koydu!

Onur Tuna eleştiri de içeren koronavirüs tepkisi ortaya koydu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları Fox TV’de yayınlanan Mucize Doktor dizisinde Ferman karakterine hayat veren ünlü oyuncu Onur Tuna, instagram hesabından geçirdiğimiz zor günlerle ilgili düşüncelerini takipçilerine aktardı.

Sezonun en başarılı dizisinde etkili bir karaktere hayat veren Onur Tunu, koronavirüs salgını ile ilgili yorumunda bireylerin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmelerinin önemine işaret etti.

Onur Tuna, “Zor günler geçiriyoruz. Tanımadığımız bi sorun, doğru yaptığımızı sandığımız çoğu şeyin yanlışlığını su üstüne çıkardı. Bu süreçte emekçilerin dikta edilen evrimi sindirebilmesi için gerekli tedbirlerin alınamaması sosyo-ekonomik durumumuzu ortaya koymaktadır. Bu süreçte biz bireylere çok iş düştüğünü doğru bildiklerimizi unutup duyularımızı açmamız gereken bi dönemde olduğumuzu anlamamız gerek. Gerekenler her yerde yazıyor yayınlanıyor ancak doğru eylem için bilinç ve analitik zeka gerekiyor” diye yazdı.

Evlerde kalmanın ve bilinçlenmenin önemine de işaret eden Onur Tuna, birlikteliğin böyle dönemlerde çok önemli olduğunu da hatırlattı.

Tuna, “Bu yeni dönemde evlerimizde kalarak bilinç kazanıp, güzel günler için iyi adaptasyonlara sahip olmamız gerekiyor. Zor… biliyorum dünya kardeşlerim.. ancak toplum bireyden oluşur. Gerekenleri yapıp daha sağlıklı günlerde buluşalım. Kırlara koşalım, ellerimizi tutalım, boyunlara sarılalım, kesmeyelim… #evdekal #evdekaltürkiye”

Onur Tuna eleştiri de içeren koronavirüs tepkisi ortaya koydu! 7