Ana sayfa Foto Galeri Onur Tuna, Kıvanç Tatlıtuğ’a ince gönderme yaptı!

Onur Tuna, Kıvanç Tatlıtuğ’a ince gönderme yaptı!

tarafından ker_def

cropped_content_onur-tuna-mustafa-onurun-bir-parcasi_1BFP3p6Qq24zto1

Bu karakter size neler kattı?
Bu karakter bana kılıç kullanmayı, ata binmeyi öğretti, dövüş sanatlarıyla ilgili iyi bir konuma gelmemi sağladı. Bunların yanında ülkenin en büyük prodüksiyonlarından birinde ‘Filinta Mustafa’ karakterine can verme fırsatı buldum. Büyük Hollywood prodüksiyonlarına aksiyon şefliği yapmış Dusan Hyska ile bir sene aralıksız aksiyon antrenmanları yaptım. Üniversitedeyken izlediğim dizilerin yönetmeni Boby Roth ile çalışma fırsatı buldum. Bunların hepsi meslek hayatının başında olan biri için güzel heyecanlar.

YAŞADIĞIM DÖNEMDEN MEMNUNUM

Tarihle aranız nasıl? O dönemde yaşamak ister miydiniz?
Tarihle aram kötü değil, fakat tarih araştırmacısı veya her dönemini inceleyen birisi değilim. Fakat bu işle beraber gereğinden fazla bilgilenmeye başladım. İnsanların sadece savaş ve kronolojik tarihlerini değil de yaşam standartlarını da araştırma fırsatım oldu. Ben insanın her dönemde insan olduğunu düşünüyorum. O dönem veya bu dönem diye ayırmıyorum. O dönemdeki sosyal psikolojik olguların günümüzde çoğu var. Bundan 100 sene sonra da olacağına inanıyorum. Dolayısıyla yaşadığım dönemden memnunum.

Sakallı haliniz daha çok beğeniliyor. Peki siz alıştınız mı sakala?
Tabii ki alıştım. Daha önceden de sakal bırakmıştım fakat bu uzunlukta bir sakalla daha önce bir projede oynamamıştım. İnsanların beni beğenmeleri hoş tabii ki. Karakter ne gerektiriyorsa, her kılığa bürünebilirim. İnsanların tepkisi bu şekildeyse çok teşekkür ederim.