Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Tuna, Mucize Doktor’daki o halinden nefret etti!

Onur Tuna, Mucize Doktor’daki o halinden nefret etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Onur Tuna, geçtiğimiz sezon Yasak Elma dizisindeki Alihan karakteri ile beğenileri kazanmıştı. Tuna, şimdilerde Mucize Doktor dizisinde Doktor Ferman olarak izleyicilerin karşısına çıktı.

Doktor Ferman özellikle savant sendormlu Ali Vefa karakterine kötü sözleriyle izleyicileri adeta sinir etmişti.

Taner Ölmez’in başarıyla canlandırdığı Ali Vefa’ya özellikle ameliyat ve hasta ziyareti sahnelerinde sergilediği tavırlarla Ferman karakteri bir hayli tepki toplamıştı.

Zaman zaman dizide benzer sahneler yer almakta. Ancak Ferman ile Ali Vefa’nın ortak bir noktası olduğu gerçeği de her geçen hafta daha da çok gün yüzüne çıkmaya başlıyor. Ferman’ın sırrının ortaya çıkmasının ardından Ali Vefa ile daha da çok yakınlaşması bekleniyor.

Onur Tuna, dizide en çok da Ali Vefa’ya karşı sergilediği tavırlardan rahatsız olduğunu söyledi.

Tuna, “Oynarken, özellikle asistanım doktor Ali’ye kötü davrandığım sahnelerde etkileniyorum. En çok Ali’ye ameliyathanedeyken “Oraya geç ve sadece izle, hiçbir şeye dokunma” dediğim sahnede kendimden nefret ettim. Hatta izlerken kendimden tiksindim. Kendimden derken karakterim Ferman’dan bahsediyorum tabii…” diyerek de bu duruma dikkat çekti.

Ferman ne kadar ukala ve uzak bir görüntü çizse de aslında bu durum sırrını gizleme çabasının bir ürünü.