Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Onur Tuna ve Çağlar Ertuğrul yeni imajlarıyla ilgi gördü

Onur Tuna ve Çağlar Ertuğrul yeni imajlarıyla ilgi gördü

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlüler sosyal medyadan paylaşım yaptıkça, takipçilerinin de yüzü gülüyor… Yasak Elma dizisinden sonra Mucize Doktor ile beğeni toplayan Onur Tuna, karizmasıyla göz dolduruyor. Afili Aşk’tan sonra ekrana ara veren Çağlar Ertuğrul ise hem yeni imajı hem de sportifliğiyle dikkat çekiyor.

Mucize Doktor’un Ferman’ı olarak izlediğimiz Onur Tuna, sıklıkla paylaşım yapan isimlerden. Karizmasını her fırsatta sergileyen oyuncu, yeni imajıyla fotoğrafını yayınladı. All Magazine dergisine verdiği pozları son günlerde sıklıkla paylaşan oyuncu, binlerce de beğeni topluyor. Hayranlarının saçlarının bu halini çok beğendikleri Onur Tuna’ya ilgi de her geçen gün artıyor. “Çıkmaz sokak no:5′ diye mesaj da bırakan başarılı oyuncuya gözleri nedeniyle “Maviş” diye hitap ediliyor. Bir takipçisi ise “Sözlükte karizmanın anlamına baksam sizin adınız çıkıyor” diye yorum bıraktı.

Onur Tuna ve Çağlar Ertuğrul yeni imajlarıyla ilgi gördü 8

Afili Aşk isimli romantik komedi dizisi Kanal D ekranında Mart ayında final yaptı. O tarihten bu yana da Çağlar Ertuğrul dinlenmeyi tercih etti. Pandemi döneminde İzmir’de bulunan oyuncu, bahçe işleriyle uğraştığını söylemişti.

Çağlar Ertuğrul şimdilerde ise spora kendisini verdi. Saç modeliyle de farklı bir imaj sergileyen oyuncuya hayranları kalp bıraktı. Çağlar Ertuğrul’un formda hali de dikkatlerden kaçmadı.

Onur Tuna ve Çağlar Ertuğrul yeni imajlarıyla ilgi gördü 9