Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İşte Farah Zeynep Abdullah’ın hayatını güzelleştiren kişi!

İşte Farah Zeynep Abdullah’ın hayatını güzelleştiren kişi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, etkili performanslar sergileyen ve canlandırdığı rollerin akılda kalıcı olmasını sağlayan bir oyuncu… Masumlar Apartmanı isimli TRT1 dizisinde de İnci karakteriyle beğeni toplayan Abdullah, hayranlarından sıklıkla iltifatlar alıyor.

Sosyal medyada da dikkat çeken paylaşımlarda bulunan oyuncu, bir hayli de aktif… Farah Zeynep Abdullah, Irak Türkmenlerinden olan bir baba ile Türk ve Boşnak kökenli bir annenin kızı olarak 17 Ağustos 1989 İstanbul’da doğdu. Oyuncu, sosyal medya hesabından da babasını takipçileri ile tanıştırdı.

Farah Zeynep Abdullah, ne olursa olsun babasının hep yanında olduğunu belirtti ve hayatta dimdik ayakta durmasının sebebinin de babası olduğunu ifade etti. Oyuncu, babasının doğum gününde duygu dolu bir paylaşım yaptı.

İşte ünlü oyuncunun babası ile instagram’a yansıyan fotoğrafı ve etkileyici mesajı:

“Canım babam, ne olursa olsun yanımda olan, başımın dimdik durmasının en büyük sebebi, müziğimin kaynağı, hayatımın mimari, ailemizin yaramazı, iyi ki doğdun. Senin kızın olduğum için hep şükrediyorum. sen hep beni böyle öp, ben hep senin bebef’in kaliym. Seni çok seviyorum, nice sağlıklı, huzurlu yaşlara.”

blank