Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Tuna ve Tuvana Türkay’ın, Ağır Romantik filminin detayları ortaya çıktı

Onur Tuna ve Tuvana Türkay’ın, Ağır Romantik filminin detayları ortaya çıktı

tarafından zk zk

Önceki akşam ‘Ağır Romantik’ filminin yönetmen ve senaristi Deniz Denizciler, Azeri yapımcı Ruhiyya Aliyeva ve filmin başrol oyuncuları ,Tuvana Türkay ve Onur Tuna, Arnavutköy’deki bir balıkçıda akşam yemeği yediler.

Oyuncu Tuvana Türkay ve Onur Tuna, ‘Ağır Romantik’ adlı romantik komedi film ile bir araya geliyor. Keyifli geçen yemek sonrası basın mensuplarına poz veren ve sorularını yanıtlayan oyuncular, Yönetmenimiz Deniz Denizciler’in enerjisi şimdiden bize yansıdı. Çok keyifli bir proje olacak.

Çekimlerin mayıs ayında başlayacağını, çok muhteşem bir kadroyla çalışacaklarını ve yoğun ama eğlenceli bir çekim süreci yaşayacaklarına inandıklarını söylediler.

Onur Tuna ve Tuvana Türkay'ın, Ağır Romantik filminin detayları ortaya çıktı 7

Ayrıca basın mensupları tarafından Tuvana Türkay’a , eski aşkı Alper Potuk’un sorulması üzerine, “Geçmişi sormayalım da artık benim de kısmetim açılsın” yanıtını verdi..

Bu arada Fox Tv’de yayınlanan Yasak Elma dizisinde rol alan Onur Tuna’nın işi de hayli zor olacak. Çünkü aynı anda hem film hem de dizi çekimlerinde olması gerekecek. Tuna, bir şekilde programın ayarlanacağını söyleyerek diziyi de ihmal etmeyeceğini belirtti.