Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Tuna’nın Yasak Elma’ya veda sözleri hayranlarının yüreğine dokundu!

Onur Tuna’nın Yasak Elma’ya veda sözleri hayranlarının yüreğine dokundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Pazartesi akşamları izleyicilerle buluşan Yasak Elma dizisinde Alihan karakterine hayat veren Onur Tuna ile dizide büyük aşkı Zeynep’i canlandıran Sevda Erginci diziye veda edecek.

Onur Tuna, instagram hesabından veda mesajı paylaştı. Güzel anılarla ayrıldığını ifade eden Onur Tuna, “An itibariyle Alihan ve Zeynep olarak son sahnemizi çektik” diyerek artık diziden resmen ayrıldığını belirtti.

Çok şey öğrendiğini çok güzel insanlarla tanıştığını anlatan Onur Tuna, “Yaptığımıza inanan herkese yürekten teşekkür ederim” diyerek de hayranlarına veda etti.

Bu mesaj Onur Tuna hayranlarının adeta içini cız etti. Tuna, partneri Sevda Erginci’ye de gönderme yaparak “Can’dır” diye yazdı…

Tuna’nın hayranları “Yolunuz, bahtınız açık olsun” ve benzeri ifadelerle oyuncuya çok sayıda mesaj yazdı.

İşte Onur Tuna’nın Yasak Elma dizisine veda paylaşımı:

Güzel anılar… An itibariyle Alihan ve Zeynep olarak son sahnemizi çektik. Çok şey öğrendim. Çok güzel insanlar tanıdım. Elden geldiği kadar evlerinize misafir ettiniz. Yaptığımıza inanan herkese yürekten teşekkür ederim. Görüşmek üzere.. Bu arada @sevdaerginci can’dır..