Ana sayfa Sosyal Medya Akın Akınözü ekranda kısacık göründü ve TT oldu!

Akın Akınözü ekranda kısacık göründü ve TT oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yakışıklı oyuncu Akın Akınözü, ATV’de yayınlanan ve başrolünü Ebru Şahin’le paylaştığı Hercai dizisiyle kariyerindeki patlamayı yaşadı. Bugüne kadar 46 ülkede yayınlanan ve yakında Arjantin’de de yayınlanacak olan Hercai sayesinde yakışıklı oyuncu dünyaca tanınan bir oyuncuya dönüştü.

Hercai dizisi geçtiğimiz kış sezonunun sonunda final yaptı. ATV’de yayınlanan dizi belki de Türkiye’den çok yurt dışında tuttu. Dizi yurt dışında o kadar çok beğenildi ki 46 ülkede yayınlandı, dünyanın en önemli gazetelerine konu oldu. Hercai, başrol oyuncuları Ebru Şahin ve Akın Akınözü’ne de dünya çapında şöhretin kapılarını açtı.

Akın Akınözü ekranda kısacık göründü ve TT oldu! 7

Ebru Şahin, Hercai sona erdikten sonra kısa süre sonra rotasını çizdi. Güzel oyuncu yine ATV’de yayınlanacak Destan adlı dizide Akkız karakterini canlandıracak. Dizi, Türklerin İslamiyet’i kabul etmesinden daha önceki 9. yüzyılda geçen hikayede bir genç kız ile bir hanın oğlunun aşkını anlatacak.

Akın Akınözü ise gelen birçok teklife rağmen henüz yeni projesini belirlemedi. Her ne kadar yakışıklı oyuncu halen herhangi bir diziyle ekranda olmasa da popülaritesini korumayı başarıyor. Özellikle de yabancı fanları arasında.

Geçtiğimiz günlerde Akın Akınözü bir magazin programı tarafından görüntülendi. Görüntülerin yayınlanmasının hemen ardından genç oyuncu Twitter’da TT oldu. Genç oyuncunun özellikle kıvırcık saçlarının güzelliğine dikkat çeken hayranları, Akınözü’nün bu görüntüleri karşısında mest oldu ve 5.000’den fazla mesaj paylaştı.

Özellikle İspanyolca konuşulan ülkelerde büyük bir hayran patlaması yaşayan Akın Akınözü, bu ülkelerin medyası tarafından “Karşı konulamaz Türk prensi” olarak tanımlanıyor. İspanyol ve Güney Amerika medyası Akın Akınözü’yle ilgili haberlere yer veriyor.

Akın Akınözü’nün henüz bir proje için karar vermediği belirtiliyor. Oyuncu şimdi kendi yolunu arıyor ve rotasını nereye kıracağı merakla bekleniyor. Çok iyi derecede İngilizce konuşan yakışıklı oyuncunun yurt dışına açılma olasılığı da yüksek.