Ana sayfa Sosyal Medya Oooo nerelere gittin Beren Saat? Hatırlayanları gülümsetti

Oooo nerelere gittin Beren Saat? Hatırlayanları gülümsetti

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Beren Saat, uzun süredir ekranlarda yok ama geçtiğimiz yıl Aralık ayında yayınlanan Netflix’teki Atiye dizisi ile hayranlarıyla buluşmakta. Oyuncu, 2. sezonu da Eylül ayında yayınlanan Atiye dizisinin geçtiğimiz günlerde 3. sezonunu da bitirdi. Çekimlerin ardından dinlenmeye geçti.

Ekrana döner mi, ne zaman döner bilinmez ama Beren Saat de son dönemde dijital platformlarda yayınlanan ve hem konularıyla hem de oyunculuklarla daha cesur, iddialı yapımlarda yer almaktan yana kullanıyor tercihini.

Beren Saat, aynı zamanda son dönemde sosyal medyada da etkin olmaya başladı. Oyuncu, günlük hayatından da pek çok fotoğraf ve video paylaşımları yapmakta.

Sosyal konularda, doğa, çevre, şiddet gibi konularda tavrını, düşüncesini de ortaya koyan paylaşımların yanı sıra arkadaşları ile bir araya geldiği kimi zamanlarda çekilen fotoğraflarını da paylaşıyor.

Son olarak ise muhtemelen evindeki kıyafet odasında çekilen bir fotoğrafla yer aldı sosyal medyada. Arkasındaki raflarda ayakkabıları görülen oyuncu, o günkü kıyafetini 90’ların tarzına benzetmiş olacak ki dönemi yansıtan kimi emojileri de eklemiş fotoğrafına.

Unutulmayan dizilerden birisi olan Alf karakteri, çizgi film Şirinler’den bir karakter, teyp çalar ve kaset ile birlikte meşhur dönemin diskolarının tavanlarına asılan yanar döner ışığı da eklemiş oyuncu…

Oooo nerelere gittin Beren Saat? Hatırlayanları gülümsetti 7